social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με σόου Τζίτζη τα Γλυκά Νερά, 3-1 τον Άρη Βούλας!

Με σόου Τζίτζη τα Γλυκά Νερά, 3-1 τον Άρη Βούλας!

Πράγματα και θαύματα έκανε στην αναμέτρηση με τον Άρη Βούλας ο Γιώργος Τζίτζης και οδήγησε τα Γλυκά Νερά σε σπουδαία νίκη με ανατροπή!

Οι «μπλε» επικράτησαν με 3-1 για τη 16η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ, με τον έμπειρο άσο να σημειώνει χατ τρικ στο δεύτερο ημίχρονο και να πρωτοστατεί σε ένα σπουδαίο «τρίποντο». Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 32ο λεπτό με πλασέ του Τσαγκάρη έπειτα από κόντρα επίθεση και ενώ δευτερόλεπτα πριν οι γηπεδούχοι είχαν ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αμυνομένου μετά από προσπάθεια του Τζίτζη (0-1). Ο τελευταίος έδωσε το σύνθημα της αντεπίθεσης στο 57ο λεπτό, σκοράροντας με πλασέ από θέση τετ α τετ (1-1), στο 70' σημείωσε το 2-1 με πλασέ μετά από πίεση ψηλά και κλέψιμο της μπάλας, ενώ στο 80' ο 34χρονος άσος πέρασε την μπάλα πάνω από τον γκολκίπερ Γκόλφη για το τελικό 3-1!

Διαιτητές: Φωστέρης, Κάλλης-Σούζας

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Άρης Κίτσος): Νάκου, Χριστοδούλου, Μαστορόπουλος (60' Καλουτσάς), Μπέλμπας, Μπενέκος, Καραγιάννης (79' Νάνος), Τζίτζης, Βιταλιώτης, Αργυρόπουλος (60' Τραγανός), Βασιλόπουλος (86' Φυτιλής), Δρούγκας (60' Χωριανόπουλος)

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Γκόλφης, Γκιούρα (46' Καραδήμος), Γούμενος, Νεστερένκο, Μαούνης, Λίτσι, Τσαγκάρης, Στακάι (46' Χατζής), Γιαννής, Γεωργίου (60' Ζαφειρόπουλος), Ιατρού.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35