social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με το... ενάμιση πόδι στον τελικό η Μαρκό, 5-2 τον ΑΟ Άρτεμις

Με το... ενάμιση πόδι στον τελικό η Μαρκό, 5-2 τον ΑΟ Άρτεμις

Με ευρύ σκορ επικράτησε η Μαρκό απέναντι στον ΑΟ Άρτεμις, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, και κάνει... πρόβα για την παρουσία της στον τελικό.

Η ομάδα του Π. Κωνσταντακόπουλου κατέλαβε τον μαχητικό αντίπαλό της με 5-2, εδραιώνοντας τη νίκη της στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι πράσινοι προηγήθηκαν στο 7ο λεπτό χάρη σε σουτ του Γιαννιτσάνη (1-0), με τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν και να ισοφαρίζουν στο 34' χάρη σε σέντρα σουτ του Χαλίλι (1-1). Ωστόσο, πέντε λεπτά μετά (39') ο Μωραΐτάκης βρήκε δίχτυα με σουτ από πλάγια θέση και έδωσε πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους (2-1). Στο 54' ο Παυλίδης σημείωσε το 3-1 με σουτ, όμως πάλι οι κυανόλευκοι «απάντησαν» και με κεφαλιά του Σαντίκου μείωσαν σε 3-2! Στο τελευταίο ημίωρο η Μαρκό κυριάρχησε και «καθάρισε» το παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον Σάμιο, θέτοντας γερές βάσεις για την πρόκριση. Ο έμπειρος φορ έγραψε το 4-2 με κεφαλιά στο 65', στο 69' νικήθηκε από τον γκολκίπερ Ντόστη σε εκτέλεση πέναλτι και στο 73' διαμόρφωσε το τελικό 5-2 με σουτ.

Διαιτητές: Τριγάζης, Τσέλιος-Β. Τζαφόλιας

ΜΑΡΚΟ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Κυριτσάς, Φρέρης, Μωραϊτάκης, Κιούσης (69' Μεγαρίτης), Γιαννιτσάνης (46' Σάμιος), Γκίνι, Γκαρτζονίκας, Ντότης (46' Μαρκοπουλιώτης), Πιέτρης (46' Παυλίδης), Λαμπρόπουλος (46' Καλλέργης), Λαζαρίδης

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (Χρήστος Μουλλάκης): Ντόστης, Τσιλιάκος, Δανιήλ, Διαμαντής, Ρούσης (56' Σαντίκου), Χοτζάι, Χαλίλι (66' Εζεκουέν), Χότζα, Καραβατάκης (56' Ράσα), Κοζανίδης (46' Αράπης), Ζέκιος (46' Μασκλαβάνος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35