social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τεράστιο «διπλό» ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, «έμπλεξαν» τα Γλυκά Νερά (0-1)

Τεράστιο «διπλό» ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου, «έμπλεξαν» τα Γλυκά Νερά (0-1)

Απίστευτη τροπή έχει πάρει η μάχη για τη σωτηρία στο Πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ, μετά και το «διπλό» που σημείωσε ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου στα Γλυκά Νερά.

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 1-0 σε ματς «τελικό» για την 27η αγωνιστική, αυξάνοντας αισθητά τις ελπίδες τους για παραμονή, εμπλέκοντας παράλληλα πιο βαθιά στον κίνδυνο τον αντίπαλό τους, που έχει τρεις δύσκολες αποστολές στις αγωνιστικές που απομένουν.

Με αποφασιστικότητα και απόλυτη προσήλωση στο πλάνο, οι ψυχωμένοι ποδοσφαιριστές του Γ. Μαγγίνα έφτασαν στο «τρίποντο» χάρη σε γκολ που πέτυχε στο 60ο λεπτό ο Πανούσης με τακουνάκι στο πρώτο δοκάρι μετά από γύρισμα του Τσώνου. Παρά τα πολλά του προβλήματα ο Ολυμπακός Αγ. Στεφάνου πέτυχε ένα τεράστιο αποτέλεσμα απέναντι σε έναν αντίπαλο που πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και βλέπει τον βαθμό δυσκολίας να ανεβαίνει...

Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος, Αλεξοπούλου-Κωστάκης

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Άρης Κίτσος): Νάκου, Καραγιάννης, Καλουτσάς, Χωριανόπουλος (74' Μπέλμπας), Μπενέκος, Βιταλιώτης, Τζίτζης, Βλάχος (76' Φ. Αργυρόπουλος), Μπαμπαλούκας, Βασιλόπουλος, Μαστορόπουλος (74' Θ. Μπέλμπας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. (Γιάννης Μαγγίνας): Νικολάου, Μαγκανάρης, Μπαλωμένος, Ψαρρός, Γενούζης, Κλωνάρης, Κριεμάδης (93' Πάντος), Τζήμας, Μαγγίνας, Πανούσης (65' Λαμπράκης), Τσώνος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35