social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive I Θύελλα Ραφήνας: Ανανέωσε ο Μεσολόγγης και οι συνεργάτες του!

Θέμα soccerlive I Θύελλα Ραφήνας: Ανανέωσε ο Μεσολόγγης και οι συνεργάτες του!

Φέτος αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του 5ου ομίλου Γ' Εθνικής αφού για περισσότερο από το μισό του πρωταθλήματος βρίσκονταν στην 1η θέση του ομίλου.

Ο λόγος για την Θύελλα Ραφήνας που παρουσίασε ένα αξιόλογο πρόσωπο, με τους πράσινους να κοιτάζουν όλους τους αντιπάλους στα μάτια έχοντας πολύ καλή εικόνα.

Σπουδαίο ρόλο σε αυτό που παρουσίασαν οι Ραφηνιώτες έπαιξε η δουλειά του προπονητή, Νίκου Μεσολόγγη, και των συνεργατών του (Δαλαταφιορ, Μανιού). 

Η διοίκηση του συλλόγου πιστή στο όραμα της και στην φιλοσοφία της να στηρίζει τα project που εκπονεί προχώρησε άμεσα στην ανανέωση της συνεργασίας με τον ικανότατο τεχνικό και το team του, δείχνοντας ότι υπάρχει απόλυτη ταύτιση απόψεων ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Μέσα σε λίγα λεπτά, ο Νίκος Μεσολόγγης αφού άκουσε προσεκτικά το πλάνο για τη νέα χρονιά, ανέλυσε το σχεδιασμό που πρέπει να γίνει και εφόσον δεν παρουσιάστηκε η παραμικρή διαφωνία, προπονητής και διοίκηση έδωσαν τα χέρια για να χαράξουν κοινή πορεία πλεύσης τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 Άμεσοι συνεργάτες θα είναι ο γυμναστής, Καραμανοφ και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Μανιος, που παρέμειναν και εκείνοι στο τεχνικό επιτελείο των λιγνιτωρύχων. 

Πλέον σειρά παίρνει ο σχεδιασμός του ρόστερ για τη νέα χρονιά, με τους ανθρώπους της ομάδας να μην προχωρούν σε πολλές αλλαγές και φέτος.

Άλλωστε ο κορμός που υπάρχει και αυτό που λείπει από την ομάδα είναι ορισμένες μονάδες που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35