social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κ17 Αθήνας : Προπονείται με στόχο την κορυφή!

Κ17 Αθήνας : Προπονείται με στόχο την κορυφή!

Συνέχισε τις προπονήσεις της η ομάδα Κ17 της μικτής Αθήνας, εν όψει του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Γαλατσίου.

Ο προπονητής της ομάδας Τάσος Δημητρίου, πριν την προπόνηση μίλησε στους παίκτες και τους συνεχάρη για την καλή τους εμφάνιση στους τρεις πρώτους αγώνες, που στέφθηκαν με επιτυχία. Οι μικροί παίκτες έχουν κάνει το 3 στα 3 και συνεχίζουν ακάθεκτοι για την κορυφή! Ο κόουτς της ομάδας του τόνισε ότι έχουν ακόμα παιχνίδια, που θα πρέπει να παρουσιάσουν το ίδιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο, για πετύχουν τον στόχο τους. Τέλος χαρακτηριστικά τους τόνισε και τις μαθητικές τους υποχρεώσεις, που είναι πολύ σημαντικές για την εξέλιξη της ζωής τους.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος επιτροπής μικτών ομάδων Κ17 της Αθήνας κ. Δήμος Κασκαντίρης , πήρε τον λόγο και συνεχάρη και αυτός με την σειρά του τους παίκτες, δηλώνοντας την ικανοποίηση του για την σωστή λειτουργία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την επιτυχία της μικτής ομάδας των Κ17 Αθηνών.

Ακολούθως έγινε η προπόνηση παίζοντας το καθιερωμένο διπλό, υπό τις οδηγίες του Τάσου Δημητρίου.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35