social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γεωργουδάκης: Η ΑΕ Ηρακλείου έχει τα στοιχεία που θα της δώσουν τον τίτλο

Γεωργουδάκης: Η ΑΕ Ηρακλείου έχει τα στοιχεία που θα της δώσουν τον τίτλο

Εάν κάποιος θα μπορούσε να χαρακτηρίσει έναν  ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο Ηράκλειο ως αρτίστα θα μπορούσε να επιλέξει κάλλιστα τον Γιάννη Γεωργουδάκη.

Έχοντας την ικανότητα να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης αλλά και να συνεισφέρει στην αμυντική γραμμή, ο «Γέω» δείχνει ότι φέτος έχει όλο το πακέτο ώστε να οδηγήσει μετά τον Παλληνιακό και την ομάδα των βορείων προαστίων στην κατάκτηση του τίτλου.

Και παρότι υπάρχουν αντίπαλοι άξιοι όπως ο Χαραυγιακός, η Αγία Παρασκευή και ο Άρης Πετρούπολης, ο Γεωργουδάκης σύμφωνα με τα όσα τόνισε στο soccerlive.gr αναφέρει ότι το Ηράκλειο έχει όλα τα στοιχεία που θα του δώσουν τη δυνατότητα να πανηγυρισει στο τέλος.

Αναλυτικά

«Η πορεία μέχρι τώρα είναι θετική και με το παραπάνω διότι υπάρχουν  προβλήματα, κυρίως το γηπεδικο ,που μας έχει 2 ταχύτητες κάτω στην απόδοση μας. Αν υπήρχε η φυσιολογική οργάνωση από τη  αρχή θα είχαμε πολύ καλύτερη εικόνα. Όσο για τη συνέχεια το στοιχείο το οποίο είναι δυνατό να μας οδηγήσει στον τίτλο το έχουμε ήδη. Είμαστε οικογένειά με: Ένα τρομερό κλίμα μεταξύ παικτών προπονητών και διοίκησης και το κυριότερο όλοι μας κάνουμε σωστή διαχείριση των προβλήματα που προκύπτουν . Οπότε το οικογενειακό κλίμα σε συνδυασμό με τη σωστή διαχείριση των προβλημάτων μας καθιστά ένα από τα φαβορί . Η κατάκτηση του τίτλου βέβαια δεν είναι κάτι απλό γιατί υπάρχουν 2-3 ομάδες πάρα πολύ δυνατές και οργανωμένες και τίποτα δεν θα είναι εύκολο. Το μόνο που πιστεύω σαν προσωπική άποψη είναι ότι ο Β γύρος θα μας βρει ακόμη πιο έτοιμους και διψασμένους για νίκες».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35