social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά στην πρεμιέρα για Χολαργό και Άτταλο (0-0)

Μοιρασιά στην πρεμιέρα για Χολαργό και Άτταλο (0-0)

Το μεγάλο ντέρμπι του 2ου ομίλου που άνοιξε την αυλαία του πρωταθλήματος στην Α' ΕΠΣΑ αναμεσα στον Χολαργό και τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας δεν ανέδειξε νικητή αφού οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Επηρεασμένοι από την αποχή Χολαργός και Άτταλος προσπάθησαν να κανουν το παιχνίδι τους, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν καλύτερα στο ματς έχοντας καλές στιγμές με τους Κοβάνη, Ταμπάκη και Μουρεζίνη.

Στο 17' ο Χολαργός έφτασε κοντά στο 1-0, όμως ο Σκούμας αστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Αγοραστό, αφού είδε τον Τικταπανίδη να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να διώχνει.

Λίγο αργότερα το γυριστό σουτ του Μυλωνά δεν βρήκε στόχο, με τον Άτταλο να απειλεί με τον Κοβάνη όμως το σουτ που επιχείρησε στο 25' ήταν ασθενές και απέκρουσε ο Μολφέσης. Καλή στιγμή είχε λίγο αργότερα και ο Μουρεζίνης όμως το σουτ σταμάτησε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Στο 55' ο Χολαργός έχασε μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Τσίρου που πέρασε άουτ, ενώ 1' αργότερα την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Καραγιάννη για τον Άτταλο.

Στο 65' ο ίδιος παίκτης είδε το διαγώνιο σουτ που έκανε μετά την πάσα του Δήμου να περνάει λίγο άουτ.

Στο 80' ο Κρασώνης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως το σουτ που έπιασε έφυγε ψηλά, ενώ στο 81' ο Κωτσαλάς έκανε την προβολή μετά το φάουλ του Μουρεζίνη όμως ο Μολφέσης μπλόκαρε.

Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του Βασίλη Ταμπάκη που αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο με πρόβλημα στο γόνατο.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Βασίλης Παπαδόπουλος) Μολφέσης, Ντόβας, Ζαχαρόπουλος, Τσάγκαρης, Μηλιώνης, Τσουτσουδάκης, Τσιαντής, Γκαγκώσης (66' Κρασώνης), Μυλωνάς (56' Χατζής), Τσίρος, Σκούμας.

xolargos-endeka-me-attalos.jpg

ΑΤΤΑΛΟΣ (Βαγγέλης Γαλάνης) Τικταπανίδης, Σταύρου, Χιώτης (70' Καλαντζής), Κωτσαλάς, Αγοραστός, Παληγεώργος, Ταμπάκης (74' λ.τρ. Κέσκος), Δήμος, Κοβάνης, Μουρεζίνης, Μιράκα (56' Καραγιάννης).

 attalos-endekada-me-xolargos.jpg


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35