social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με το «δεξί» η Ανθούπολη

Με το «δεξί» η Ανθούπολη

Διπλό στην πρεμιέρα για την ομάδα της Ανθούπολης που επικράτησε 1-2 των Βριλησσιών.



Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν πολύ νωρίς το σκορ με τον Κυριαζή στο 8' να κάνει το 0-1. Το συγκρότημα του Μιχάλη Λυκερίδη αντέδρασε, έχασε τετ α τετ με τον Κατσιμίχα στο 20' και στο 30', ο Μακρής σκόραρε για το 1-1, αφού πρώτα συνεργάστηκε άψογα με τον Κατσιμίχα. Στο δεύτερο ημίχρονο η δράση δεν κόπασε, με τον Πάσσαρη να δίνει ξανά το προβάδισμα στην Ανθούπολη, στο 65ο λεπτό. Έπειτα, ακολούθησε η αποβολή του Μπακέα για τα Βριλήσσια στο 81' (δεύτερη κίτρινη κάρτα), με την Ανθούπολη να έχει ακόμη ένα δοκάρι και τον Τζεβελέκη με τις αποκρούσεις του να κρατάει τους «γηπεδούχους» στον αγώνα. Τα Βριλήσσια είχαν την ευκαιρία να κάνουν το 2-2, με τον Κατσιμίχα να αστοχεί ξανά στο 85' και έτσι, το τελικό σκορ παρέμεινε στο 1-2. Γεμάτος θέαμα αγώνας, με την Ανθούπολη να ξεκινά νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Λυκερίδης): Τζεβελέκης, Αραμπατζής, Γκιονάι, Τσούμας Μα, Τσιτοφώτος, Μπακέας, Ξένος (55' Σαχινίδης), Τίγκας (75' Λιόλιος), Τσόυμας Στ. (55' Καγιώργης), Μακρής), Κατσιμήχας (85' Δημητρέλος)

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Κουτσογιαννης): Ασιμάι, Κακιώρης, Μανουσέλης, Πάσσρης, Ηλιόπουλος, Αντωνόπουλος, Ρεζτσοβ (84' Καλέμης), Τουφεξίδης (84' Φανός), Καλογέρης (77' Μελέτης), Κυριαζής (51' Ντούλας), Στρείδης Ν.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35