social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσιγκούλης: Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός

Τσιγκούλης: Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός

Εάν η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή τότε η ομάδα της Μαρκό πέτυχε σπουδαία πράγματα φέτος στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ.

Παρότι ξεκίνησε με μειονέκτημα στα play off κατάφερε με ομάδες που θεωρούνται παραδοσιακές δυνάμεις στο πρωτάθλημα αυτό να δίνει τα... δόντια της και να κόψει πρώτη το νήμα διεκδικώντας μέσω των play off πλέον ένα από τα τρία εισιτήρια που οδηγούν στην Γ' Εθνική.

Μετά από ένα χρόνο η ιστορική ομάδα θέλει να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες και χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας, Πέτρου Τσιγκούλη.

Ο ίδιος στάθηκε στο ματς της πρεμιέρας με την Αγία Παρασκευή καθώς και στα σημεία που θα κρίνουν τη διαδικασία.

Αναλυτικά

"Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και πιστεύω ότι είναι σημαντικό εάν ξεκινήσουμε με νίκη. Η Αγία Παρασκευή πέρα από το γεγονός ότι είναι δυνατή σαν σύνολο χρειάζεται μεγάλη προσοχή αφού έδειξε μεγάλη σταθερότητα στο πρωτάθλημα που συμμετείχε μετρώντας μόλις μια ήττα. Νομίζω ότι πιθανή νίκη θα μας δώσει και έξτρα ψυχολογική ώθηση ενόψει της συνέχειας των μπαράζ. Όλες τις ομάδες τις υπολογίζουμε. Άλλωστε για να έχουν τερματίσει στις πρώτες θέσεις των πρωταθλημάτων τους σίγουρα κάτι έχουν σαν σύνολα".

Όσον αφορά τα σημεία της Αγίας Παρασκευής σχολίασε

"Η Αγία Παρασκευή είναι ένα από τα φαβορί για μια από τις τις τρεις προνομιούχες θέσεις. Η πορεία της μόνο τυχαία δεν είναι αλλά πιστεύω αρκετά και στη δική μου ομάδα και πιστεύω ότι θα γίνει ένα ματς αντάξιο της ιστορίας των δυο ομάδων". 

 

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35