social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Κανόνι» στην επίθεση ο Αμπελακιακός

«Κανόνι» στην επίθεση ο Αμπελακιακός

Έναν από τους καλύτερους επιθετικούς των γηπέδων της Δυτικής Αττικής ενέταξε στο δυναμικό του ο Αμπελακιακός, δίνοντας συνέχεια στην ενίσχυσή του.

Με τα κόκκινα και υπό την καθοδήγηση του Τάκη Αγγελάκη θα αγωνίζεται ο Μπάμπης Παντελίδης, προερχόμενος από μία σεζόν στην οποία πέτυχε 23 γκολ με τις φανέλες του Απόλλωνα Ποντίων Ασπροπύργου και του Μεγαρικού στην Α' ΕΠΣΔΑ. Η ανακοίνωση για την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού αναφέρει:

«Το κανόνι της ΕΠΣΔΑ στο Αμπελάκι! Το ΔΣ του συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μπάμπη Παντελίδη! Πρόκειται για έναν χαρισματικό ποδοσφαιριστή με ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα, όπως αποδεικνύουν τα 23 τέρματα που σημείωσε την περσινή χρόνια στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΔΑ με τις ομάδες Απόλλων Ποντίων και Μεγαρικό! Ο Μπάμπης έχει περάσει από την Κ-20 του Λεβαδειακού, καθώς και από τον Πανελευσινιακό, Βύζαντα Μεγάρων και Μανδραϊκό! Μπάμπη Παντελίδη, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Αμπελακιακού και σου ευχόμαστε για την καινούργια σεζόν πολλά γκολ και κανένα τραυματισμό».

 


Σχετικά άρθρα

Τεχνικός διευθυντής στον Πυθαγόρα Περάματος ο πολύπειρος Δημήτρης Τζωρτζίδης

Πολύτιμη προσθήκη στις Ακαδημίες του Ικάρου Καλλιθέας με Γιώργο Τσετσώνη

Νέος προπονητής στους Νέους Αστέρια Δραπετσώνας ο Μανώλης Καραντινός

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35