social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Φωτιές» ο Καραβάς, 6-0 τον Ήφαιστο

«Φωτιές» ο Καραβάς, 6-0 τον Ήφαιστο

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε στο γήπεδο της Νίκαιας ο Καραβάς και ζευγάρωσε τις επιτυχίες του στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΠ.

Η ομάδα της Παλ. Κοκκινιάς επιβλήθηκε με το εμφατικό 6-0 απέναντι στον Ήφαιστο, αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο σε μεγάλα διαστήματα της αναμέτρησης. Μόλις στο 16' ο Αρβανιτάκης άνοιξε το σκορ με πλασέ (1-0), ενώ τέσσερα λεπτά μετά (20') ο ίδιος παίκτης με παρόμοιο τρόπο έκανε το 2-0. Στο 25' ο Νικολόπουλος «σημάδεψε» δοκάρι με σουτ, για να έρθει στο 30' ο Κουτσοποδιώτης και με κεφαλιά να γράψει το 3-0. Το ημίχρονο «έκλεισε» με το γκολ του Ηλιάδη με πλασέ στο 45' (4-0), για να ακολουθήσουν άλλα δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο της συνάντησης. Στο 78' ο Μπουρντένης σημείωσε το 5-0 και στο 81' γράφτηκε ο επίλογος από το αυτογκόλ του Βατίστα σε σουτ του Νικολόπουλου (6-0).

Διαιτητές: Μπαλαχούτης, Παπαδόπουλος-Καρακελές

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Μπαντίκος (71' Παπαδόπουλος), Γκούμας, Τσίνα, Ντούμπερετ, Κουτσοποδιώτης, Παπανικολάου (65' Κολιός), Νικολόπουλος, Αγγελόπουλος (46' Σούφλας), Αρβανιτάκης (46' Μπουρντένης), Ηλιάδης, Παυλίδης (76' Μάτσης)

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Ελαφρόπουλος, Ζόρτα, Βιτσαράς (14' Φιλιππίδης), Πάχος (14' Α. Βατίστας), Αδαμίδης, Μπόγας (62' Ζάγκαλος), Σάσσαρης (62' Α.Π. Βατίστας), Κακαβογιάννης, Μεταξάς, Ρουνάι, Σιγάλας.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35