social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΕΠΣ Πειραιά: «Εμπάργκο» της Επιτροπής Διαιτησίας στον Περαμαϊκό!

ΕΠΣ Πειραιά: «Εμπάργκο» της Επιτροπής Διαιτησίας στον Περαμαϊκό!

Σκληρά μέτρα πήρε η Επιτροπή Διαιτησίας απέναντι στον Περαμαϊκό, εξαιτίας του περιστατικού βίας που καταγράφηκε το περασμένο Σάββατο (5/11) στην αναμέτρηση με τους Νέους Ευγενείας στο γήπεδο Κερατσινίου «Νίκος Γόδας» εις βάρος του διαιτητή Λαθύρη και το οποίο είχε ως συνέπεια τη διακοπή του αγώνα.

Όπως έγινε γνωστό, μετά από σχετική προτροπή των ίδιων των διαιτητών, αποφασίστηκε να μην ορίζονται Πειραιώτες διαιτητές στις αναμετρήσεις που θα αγωνίζονται οι πράσινοι ως γηπεδούχοι. Ήδη, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerlive, έχει απευθυνθεί αίτημα προς άλλο Σύνδεσμο Διαιτητών για ορισμό τριάδας στο ματς με τον Αμπελακιακό για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ Πειραιά.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η αρμόδια Επιτροπή αναφέρει: «Η Επιτροπή Διαιτησίας  της Ε.Π.Σ. ΠΕΙΡΑΙΑ ανακοινώνει ότι, με απόφαση των Πειραιωτών διαιτητών μετά το σοβαρό κρούσμα βίας σε βάρος των διαιτητών του αγώνα «ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ-ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ» από πλευράς ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΥ, δεν θα ορίζει Πειραιώτες διαιτητές στους εντός έδρας αγώνες του ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΥ».

 


Σχετικά άρθρα

Πλησίασε την κορυφή ο Αίας Σαλαμίνας, 3-0 τον φορμαρισμένο Ερμή Κορυδαλλού

Καταιγιστικός ο ασταμάτητος ΑΟ Καραβάς, 6-0 εκτός την ΑΕ Μοσχάτου

Επεισοδιακό 4-0 του Αργοναύτη επί του Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35