social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σδρένιας: Οι Καμινιώτες πρέπει να γεμίσουν το γήπεδο με τον Ερμή Ζωνιανων

Σδρένιας: Οι Καμινιώτες πρέπει να γεμίσουν το γήπεδο με τον Ερμή Ζωνιανων

Ο Ατρόμητος Πειραιά την Κυριακή 28 Μαϊου θα ριχτεί στην μάχη των μπαράζ ανόδου για την άνοδο στην Γ' Εθνική αφού την 1η αγωνιστική που ξεκινάει την Τεταρτη 24/5 έχει ρεπό, και η ψυχολογία στις τάξεις του συλλόγου είναι στα ύψη.

Οι Καμινιώτες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος φιλοδοξούν να επιστρέψουν στην Γ' Εθνική, με τον πρόεδρο της ομάδας, Χρήστο Σδρένια, μέσω του soccerlive.gr να εκφράζει την αισιοδοξία του, διατηρώντας παράλληλα χαμηλούς τόνους.

Σε επικοινωνία που είχε με την ιστοσελίδα μας, ο ισχυρός άνδρας του Ατρόμητου δήλωσε: "Η ομάδα μας δουλεύει όπως πρέπει για να παρουσιαστεί έτοιμη σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Υπάρχει διάθεση και καλή ψυχολογία και ευχόμαστε να μπούμε με το δεξί στην διαδικασία. Υπάρχει μεγάλη πίστη στο ποδοσφαιρικό τμήμα και με τη βοήθεια του κόσμου μας θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Ήδη έχουν προπωληθεί τα εισιτήρια του αγώνα και αυτό δείχνει τη "δίψα" του κόσμου για την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες.

Σεβόμαστε όλες τις ομάδες, όμως είμαστε διατεθειμένοι να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για την άνοδο. Περιμένουμε όλο τον κόσμο του Πειραιά να έρθει στα Καμίνια και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35