social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παίζουν...«κρυφτό» στην Α' Πειραιά....

Παίζουν...«κρυφτό» στην Α' Πειραιά....

Βαίνουμε προς το τέλος της πρώτης βδομάδας του Ιουλίου. Και η αλήθεια είναι ότι σε σχέση με άλλες χρονιές, δεν υπάρχει έντονη κινητικότητα αναφορικά με τις θεωρητικά...πρωτοκλασσάτες ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα της Α' Πειραιά...

 

Με εξαιρέσεις σωματεία όπως Κερατσίνι, Αίαντα Σαλαμίνας, Αμφιάλη, Χαραυγή, αλλά και τους Αμπελακιακό και Χαλκηδόνα, όλες οι υπόλοιπες ομάδες τηρούν άκρα του τάφου σιωπή αναφορικά με τα καλοκαιρινά τους σχέδια. Σε μια χρονιά, που όλοι γνωρίζουμε ότι αναμένεται να κοντραριστούν στους δύο ομίλους της Α' Κατηγορίας μεγάλα ονόματα του πειραϊκού ποδοσφαίρου. 

ίσως να πουν κάποιοι ότι είναι νωρίς, αλλά σκεφτείτε ότι πλησιάζουμε το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου και σε λιγότερο από ένα μήνα ξεκινάνε παραδοσιακά οι προετοιμασίες των ομάδων. Και υπάρχουν περιπτώσεις σωματείων που δεν γνωρίζουμε όχι τον προπονητή, αλλά το διοικητικό σχήμα που πορευτούν, ακόμα και σε ομάδες  που πέρσι ακόμα στέφθηκαν και πρωταθλητές. 

Παράλληλα όμως, φτάνουν στα αυτιά μας πληροφορίες ότι και προπονητές έχουν κλειστεί και μεταγραφές υλοποιούνται. Άλλες βγαίνουν, άλλες χαλάνε. Όμως πίσω από τις πόρτες, επαφές υπάρχουν. Για κάποιο λόγο όμως, οι ομάδες δεν θέλουν να προβούν σε ανακοινώσεις,  με αποτέλεσμα να έχουμε εν μέσω καλοκαιριού ένα ποδοσφαιρικό...«κρυφτό», περιμένοντας ο καθένας ποιος θα ξεκινήσει τα...αποκαλυπτήριά του.  

Διαβάζουμε για «βόμβες», αλλά εμείς ακούμε μόνο σιωπή... 


Σχετικά άρθρα

Τέλος από την Αστυπάλαια Κορδυαλλού ο προπονητής Γιώργος Πράπας

Μεγάλη επιστροφή Κοντογεώργη στο Νέο Ικόνιο

Τα σημερινά αποτελέσματα στον Πειραιά(4/11)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35