social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συνεργασία της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας με τον ορθοπαιδικό Κωνσταντίνο Φραγκόπουλο

Συνεργασία της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας με τον ορθοπαιδικό Κωνσταντίνο Φραγκόπουλο

Το Δ.Σ του Μαύρου Αετού - Ολυμπιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας για τις ακαδημίες με τον Ορθοπαιδικό γιατρό κύριο Κωνσταντίνο Φραγκόπουλο.



Ο κ. Φραγκόπουλος είναι Ορθοπαιδικός – Ορθοπαιδικός Χειρουργός – Ορθοπαιδικός Παίδων και διατηρεί ιατρείο στον Κορυδαλλό και στο Κερατσίνι. Παράλληλα, είναι Ορθοπαιδικός στο Παιδορθοπαιδικό τμήμα του Metropolitan. Επιπλέον, έχει εργαστεί στην Ορθοπαιδική κλινική του Γ.Ν. Νίκαιας “Άγιος Παντελεήμων”, στη Β’ Παιδορθοπαιδική κλινική του Παίδων “Αγία Σοφία“ και στη Μικροχειρουργική κλινική Άνω Άκρου & Ώμου στο ΓΝΑ ΚΑΤ.

Ο γιατρός παρέχει έκπτωση 50% σε όλους τους αθλητές ( και τους γονείς) του συλλόγου μας κατά την επίσκεψή τους στο ιατρείο του ενώ κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια ενημέρωσης προς τους αθλητές και τις οικογένειές τους.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας!

 

* Το Δ.Σ του Μαύρου Αετού - Ολυμπιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωσει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρία αθλητικών ειδών 11teamsports . Η συνεργασία μας θα αφορά παροχή έκπτωσης 20% για όλη την σεζόν για ολα τα αθλητικά είδη και θα αφορά αποκλειστικά τις ακαδημίες και τους γονείς των αθλητών μας. Η συμφωνία κλείστηκε μετά από συνάντηση του Τεχνικού Διευθυντή των Ακαδημιών Γιώργου Μελαμπιανάκη και των κυρίων , Ηλία Αρμόδωρου και Μουράτ Σεροπιάν που από την πρώτη στιγμή θέλησαν να είναι δίπλα στην προσπάθεια η οποία έχει ξεκινήσει για την αναβάθμιση των Ακαδημιών μας ! 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35