social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ξεκινάει σήμερα με αισιοδοξία ο ΑΟΑΔ

Ξεκινάει σήμερα με αισιοδοξία ο ΑΟΑΔ

 

Από το ΔΣ του ΑΟΑΔ λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου: 

 
«Όλα έτοιμα στον ΑΟΑΔ για την έναρξη της προετοιμασίας του ανδρικού τμήματος σήμερα 21 Αυγούστου, πραγματοποιώντας αρχικά μάλιστα εργομετρικές εξετάσεις, προκειμένου ο τεχνικός της ομάδας Παναγιώτης Παπαδόπουλος να δει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του. 

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός πήγε άψογα κι έτσι ο νεαρός τεχνικός αναμένεται να παρουσιάσει ένα ανταγνωνιστικό σύνολο, όπως άλλωστε ταιριάζει στη φιλοσοφία και τη νοοτροπία των «λιονταριών». 

Πέρσι έφτασαν στην πηγή, αλλά δεν ήπιαν νερό, φέτος ο στόχος είναι ξεκάθαρος και δεν έχει σκοπό η διοίκηση και οι παίκτες να αφήσουν κανέναν να τους «χαλάσει» τα σχέδια. Πάντα όμως με τον τρόπο που ξέρουν και πρεσβεύουν.... Το καλό και καθαρό ποδόσφαιρο. 

Η «βρωμιά και η σαπίλα» που απαρτίζουν τον ποδόσφαιρο στις μέρες μας, μας έβρισκαν και θα τους βρίσκουν πάντα απέναντι. 

Παράλληλα, θα γίνει η έναρξη και των τμημάτων υποδομών του ΑΟΑΔ την Τετάρτη 30 Αυγούστου και ώρα 18.00 στο γήπεδο του Αγίου Διονυσίου. Όλοι στην ομάδα είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους μικρούς μας φίλους με χαμόγελο και όρεξη για σωστή δουλειά, προκειμένου να τους μυήσουμε στον όμορφο κόσμο του ποδοσφαίρου. Οι προπονήσεις θα γίνονται Δευτέρα- Τετάρτη- Παρασκευή, ώρες 18.00-20.00 από διπλωματούχους προπονητές. 

Έτσι απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα για κάθε ηλικία, για κάθε γονιό να φέρει το παιδί του να μας γνωρίσει. 
Δείγμα του ότι η ομάδα δείχνει να έχει βάλει σε προτεραιότητα την ανάπτυξη και την σωστή εκπαίδευση των αναπτυξιακών τμημάτων της Ακαδημίας, είναι ότι σύντομα θα ακολουθήσει εκ νέου αναφορά για την αναπτυξιακή δεύτερη ομάδα του συλλόγου για πρώτη φορά στην ιστορία της ». 


Σχετικά άρθρα

Ανακοίνωσε Μπακουλλάτι ο Αίας Σαλαμίνας

Τροχαίο ατύχημα ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά Γιάννης Σπάθας

Γλύτωσαν το αήττητο οι Σαλαμινομάχοι, από 1-3, 3-3 με τον ΑΟΑΔ

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35