social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λύγισε στη Δραπετσώνα τον ΑΣ  Ποντίων η Χαλκηδόνα- φιλική νίκη 1-0

Λύγισε στη Δραπετσώνα τον ΑΣ Ποντίων η Χαλκηδόνα- φιλική νίκη 1-0

 

Μια πολύ δυνατή φιλική αναμέτηση διεξήχθη χθες στο γήπεδο της Δραπετσώνας «Γ. Βάζος» ανάμεσα σε ΑΣ Ποντίων και Χαλκηδόνα, με τους φιλοξενούμενους να επικρστούν με το οριακό 1-0. 

Και οι δύο ομάδες έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, ενώ αξίζει να τονίσουμε την παρουσία των προπονητών Αλέξανδρου Γκρέκου(ΑΣ Ποντίων) και Γιάννη Κούση(ΑΟ Χαλκηδών), όπως διακρίνονται και στη φωτογραφία, δύο προπονητών που αποτελούν το μέλλον στην προπονητική του Πειραιά και που ήδη η δουλειά τους φαίνεται στο γήπεδο. 

Αμφότερες οι ομάδες χρησιμοποίησαν αρκετούς ποδοσφαιριστές και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα, με τη Χαλκηδόνα να ευτυχεί να βρίσκει το γκολ της νίκης με τον Οικονομάκη στο 77'. 
ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ(Αλέξανδρος Γκρέκος): Ψέμμας, Μεϊμέτης, Γκαϊδογιάννης, Κοτζαθανάσης, Νυσίριος, Ντομπρίν, Σοφούλης, Ταλαμπέκος, Στασίνης, Αϊβαλιώτης.

Έπαιξαν καιι οι Λιάσκος Τ., Ντίλαν, Καλμανίδης, Φρατζέσκος, υπό δοκιμή, Κάτζιος, Κοζανίτης και υπό δοκιμή. 

ΑΟ ΧΑΛΚΗΔΩΝ(Γιάννης Κούσης): Θεοδωρούλας, Κούρτης, Σουλιώτης, Φέκος, Μπουζάλη, Μπεκάκος, Βοργιάς, Κατσάνης, Αυγέρης, Καρυτινός,Τσαλικης.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Πνευματικός Κ., Αθανασιάδης Μ., Πνευματικός Ε., Ζαρκαδούλας, Τουλούπης, Βλάχος, Κορτέσης, Αθανασιάδης, Παναγιωτόπουλος, Μανδαμαδιώτης και Οικονομάκης. 

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής του ΑΣ Ποντίων Αλέξανδρος Γκρέκος μας είπε: «Ήταν ένα ωραίο παιχνιδι με φάσεις εκατερωθεν .. θεωρώ ότι για την περίοδο της προετοιμασίας που βρισκόμαστε βγάλαμε πράγματα στο γήπεδο που δουλεύουμε στην προπόνηση και όσο περνάει ο καιρός επειδή είμαστε μια ομάδα με πολλά καινούργια πρόσωπα θα γινόμαστε όλο κσι καλύτεροι .. θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρόνια στο φιλικό σωματείο της Χαλκηδόναςκαι στον φιλο μου προπονητή τον Γιάννη κουση που θεωρώ ότι θα έχει μια πολύ καλή χρόνια και πιστευω ότι θα είμαστε από τις ομαδες που θα χαίρεται ο κοσμος να έρχεται στο γήπεδο και θα βλέπει ωραίο ποδοσφαιρο γιατί στηριζόμαστε σε νέα παιδιά που θέλουν να διακριθούν». 


Από την μεριά του ο τεχνικός της Χαλκηδόνας Γιάννης Κούσης δήλωσε: «Λειτουργήσαμε καλά για τέταρτο διαδοχικό φιλικό και σε άμυνα και σε επίθεση και στα θετικά είναι που κρατήσαμε και πάλι απαραβίαστη την εστία μας.Συνεχιζουμε τη σκληρή δουλειά να παρουσιάστουμε έτοιμοι στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεωσεις». 

 

Επόμενο φιλικό θα δώσει η Χαλκηδόνα την Τετάρτη 6/9 στις 17.00 με αντίπαλο τον Ερμή στον Κορυδαλλό. 


Σχετικά άρθρα

Με οδηγό Ανδρέου ο Παννεαπολικός 2-1 τους Νέους Ευγενείας

Επένδυση με Παπαισιδώρου στον Αίαντα Σαλαμίνας

Προκρίθηκε ο ΑΟ Κορυδαλλός, 3-1 την ΑΕ Χατζηκυριακείου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35