social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σημαντικές επιστροφές Σιδηρόπουλου, Ξενιτόπουλου και Τουρκοχωρίτη στον Αετό Κορυδαλλού

Σημαντικές επιστροφές Σιδηρόπουλου, Ξενιτόπουλου και Τουρκοχωρίτη στον Αετό Κορυδαλλού

 Από το ΔΣ του Αετού Κορυδαλλού εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: 

Επιστροφή των Μπάμπη ΣΙΔΗΡΌΠΟΥΛΟΥ, Χρήστου ΞΕΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ και Άγγελου ΤΟΥΡΚΟΧΩΡΙΤΗ στον ΑΕΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή των τριών έμπειρων και ποιοτικών ποδοσφαιριστών στην ομάδα μας. Η αξία, η ποιότητα και ο χαρακτήρας τους είναι γνωστή σε όλο τον Πειραιά. Με τις προσθήκες αυτές ισχυροποιείται η μεσαία και η αμυντική γραμμή του Αετού, ενώ παράλληλα θα αποτελέσουν σπουδαία παραδείγματα για τους ταλαντούχους νεαρούς που απαρτίζουν το υπόλοιπο ρόστερ.
Ο Μπάμπης Σιδηρόπουλος έχει φορέσει την φανέλα του Αετού για 5 συνεχόμενες σεζόν 2013-2018 και 1 την περίοδο 2019-2020. Έχει κατακτήσει πρωτάθλημα στην Α’ Πειραιά με την Ελλάς Ποντίων, τον Αετό Κορυδαλλού και το Μοσχάτο, ενώ την τελευταία σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Β’ Πειραιά με τον Ερμή.
Ο Χρήστος ΞΕΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ έχει φορέσει την φανέλα του Αετού για 3 συνεχόμενες σεζόν 2015-2018. Έχει κατακτήσει πρωτάθλημα στην Α’ Πειραιά με την Ελλάς Ποντίων, τον Εθνικό Πειραιά (και κύπελο), τον Αετό Κορυδαλλού και το Μοσχάτο, ενώ την τελευταία σεζόν αγωνίστηκε στην Γ’ Εθνική με την ομάδα του Μοσχάτου.
Ο Άγγελος ΤΟΥΡΚΟΧΩΡΙΤΗΣ έχει φορέσει την φανέλα του Αετού την σεζόν 2017-2018, έχει αγωνιστεί επίσης στην Προοδευτική, στο Αιγάλεω, στο Χαϊδάρι, ενώ την τελευταία σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Β’ Πειραιά με τον Ερμή.
Σας καλωσορίζουμε στην ομάδα μας, ευχόμενοι καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35