social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επέστρεψαν από το 2-0 οι Νέοι Αστέρια Δραπετσώνας, 2-4 τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας

Επέστρεψαν από το 2-0 οι Νέοι Αστέρια Δραπετσώνας, 2-4 τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας

 

Την έκπληξη της ημέρας πήγε να κάνει ο Φοίνικας Αγίας Σοφίας, ο οποίος δύσκόλεψε πάρα πολύ τους Νέους Αστέρια Δραπετσώνας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0, αλλά η ομάδα του Παύλου Πλαφαδέλλη έκανε την ανατροπή παίρνονται την πρόκριση με 4-2 και πλέον θα συναντήσουν στο β' γύρο τον ισχυρό ΑΟ Καραβά. 
Το συγκρότημα του Αντώνη Σαρρή μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και αιφνιδίασε τους αντιπάλους του προηγούμενο με 2-0 χάρη σε τέρματα των Περάμαντζη(2') και Κανάρη(27'). 
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι αφυπνίστηκαν και με οδηγό μετά από καιρό τον Οστά Χασάν που επέστρεψε από τον τραυματισμό του έκανε αυτή τη μεγάλη ανατροπή. 
Δύο γκολ για τους νικητές σημείωσε ο Καλούς(34', 60') και από ένα οι Τσελεπής Α.(82') και Οστά Χασάν(85'). 
Διαιτήτευσε ο Ζέστας. 
ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Σαρρής, Κοντογιαννόπουλος, Ελευθερίου, Βορδώνης, Γιαννούλης, Μπάσα, Τυρολόγος(71' Τσουμάκος), Κανάρης(71' Κακουράκης Ν.), Σοφιάς(58' Κακουράκης Γ.), Περάμαντζης(58' Κοτανίτης), Ντούρος(61' Χατζηιωαννίδης). 
ΑΣΤΕΡΙΑ: Παπαδόπουλος, Βερβέρογλου(25' Τσέλα, 43' Οστά Χασάν, 87' Τσιπουλάκος), Καραμπετιάν, Φίτσο, Κέβιν, Καραμάνης(46' Καρπούζης), Καλούς, Κτενάς, Κυριακάκης, Τσελεπής Α., Τσελεπής Σ.. 

Σχετικά άρθρα

Μαυράκης: «Αργά ή γρήγορα ο Περαμαϊκός θα επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες»

«Εκρηκτικοί» οι Σαλαμινομάχοι, 6-1 τον Αστέρα Νίκαιας

Διπλό στη Νίκαια η Χαλκηδόνα, 3-1 τον Ήφαιστο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35