social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δυνατό φιλικό πριν την πρεμιέρα για Αμφιάλη και Χαλκηδόνα(2-2)

Δυνατό φιλικό πριν την πρεμιέρα για Αμφιάλη και Χαλκηδόνα(2-2)

 

Φιλικό για... γερά νεύρα παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή(10/9) στο γήπεδο Σιταποθηκών, όπου μετά από μια πολύ δυνατή συνάντηση Αμφιάλη και Χαλκηδόνα αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στα τελευταία λεπτά. 

Το φιλικό στιγματίστηκε από το σιβαρό τραυματισμό του νεαρού αθλητή της Χαλκηδόνας Αθανασιάδη Ν., ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τις πρώτες εκτμήσεις να κάνουν λόγο για ρήξη χιαστών. 

Στα αγωνιστικά και οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν αρκετούς παίκτες, δίνοντας ευκαιρία και σε νέα παιδιά. 

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Αυγέρη(22'), για να ισοφαρίσει η Αμφιάλη με πέναλτι του Σιάνου. Η Χαλκηδόνα πήρε και πάλι το προβάδισμα στο 87' με τον Οικονομάκη, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν στην τελευταία φάση στο 94' με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Σιάνου. 


ΑΜΦΙΑΛΗ(Άρης Κακογιάννης):  Παγωνης Φυσαρακης Φυπε Μαγκαλατζιου Γεωργακοπουλος Υπό δοκιμή Πουρσανιδης Ρετζεπι Νιζαμης Χαρλεπας Σιανος. 

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Σερεμετάκης, Υπό δοκιμή, Λοϊζίδης, Παπαδόπουλος, Μπακοθανάσης Χ., Τσότσος και Νικολάου. 
 ΑΟ ΧΑΛΚΗΔΩΝ(Γιάννης Κούσης):  Πνευματικός Κ.,Σουλιώτης,Πνευματικός Ε.,Φεκος,Ζαρκαδουλας,Μπεκακος,Βοργιας, Αθανασιάδης Μ.,Αυγέρης,Καρυτινός,Κορτεσης.

Έπαιξαν και οι Θεοδωρουλας,Σουλιώτης,Αθανασιάδης Μ.,Φεκος,Μπουζαλι,Κατσανης,Οικονομάκης,Αθανασιάδης Ν.(λ.τρ. Βλάχος),Παναγιωτόπουλος,Μαναμαδιωτης,Γκεκα.


Σχετικά άρθρα

Θέμα Soccerlive: Για έβδομη σερί χρονιά στον Σαρωνικό Αίγινας προπονητής ο Θανάσης Μπακόμητρος

Ελεύθερος ο μέσος Γιώργος Μαυρίδης

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε από τη Χαραυγή η Αμφιάλη(2-1)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35