social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Προελαύνει η ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας, 3-1 εκτός τον Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου

Προελαύνει η ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας, 3-1 εκτός τον Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου

 Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ΑΕ Μαύρου Αετολυ Ολυμπιάδα που μπήκε δυναμικά στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιώργου Μελαμπιανάκη κατέβαλε στη Δραπετσώνα με 3-1 τον Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου και δείχνει σημάδια ανάκαμψης μετά την περσινή μελανή χρονιά. 

Για τους νικητές τα γκολ πέτυχαν οι Μηλιόρης(10'), Κανταρτζής(45') και  Κουβάτσος(89' πέναλτι-χέρι αμυντικού), ενώ είχαν και δοκάρι με τον Κανταρτζή(94'). 

Οι γηπεδούχοι είχαν μειώσει σε 2-1 με τον Βερροιόπουλο στο 74'.  

Ο αγώνας στιγματίστηκε στο 60' από το σοβαρό τραυματισμό των Αλεξάν και Μαρινάκη, που σε ένα κόρνερ συγκρούστηκαν στον αέρα, με αποτέλεσμα να χτυπήσουν στο κεφάλι και να αποχωρήσουν τραυματίες από το γήπεδο. Το παιχνίδι διακόπηκε για δέκα περίπου λεπτά, ενώ  τους τοποθετήθηκαν ράματα. 

Διαιτήτευσε ο Καζάς. 
ΠΟΣΕΙΔΩΝ: Οικονόμου, Βενάκης, Μπουρδαμής, Αλεξάν(60' λ.τρ. Ζαχαρίου), Αναζίκος, Ζορμπάς, Μαυρίκος, Παπανδρέου, Λαδιάς(46' Βερροιόπουλος), Σπυρόπουλος, Λειβαδίτης. 
ΑΕ ΜΑΥΡΟΥ ΑΕΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ: Χριστοδουλάκος, Μαρινάκης(60' λ.τρ. Καρασάββας), Αβραμίδης(46' Χατζησεβαστός), Ηλιού, Λαμπρόπουλος(87' Στρουμπούλης), Καζάλας, Κουβάτσος(90' Ζούγρης), Τσιάκος(87' Αναστασίου), Μηλιόρης, Κανταρτζής, Λαζάρογλου. 


Σχετικά άρθρα

Μεταγραφικός «οργασμός» στον Πήγασο Αγίου Διονυσίου- Πήρε και χάρη Κεφαλίδη

Η όμορφη τελετή λήξης Ακαδημιών των Σαλαμινομάχων

Οι ποινές στον Πειραιά(21/11)- 20 αγωνιστικές στον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Κερατσινίου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35