social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βγαλμένη από τα παλιά η ΑΕ Νίκαια- υπέταξε με 3-1 τον Αίαντα Σαλαμίνας

Βγαλμένη από τα παλιά η ΑΕ Νίκαια- υπέταξε με 3-1 τον Αίαντα Σαλαμίνας

Μια ΑΕ Νίκαια βγαλμένη από τις παλιές καλές της εποχές, επικράτησε παίζοντας ψυχωμένα με 3-1 του Αίαντα Σαλαμίνας, τον οποίο υποχρέωσε στην πρώτη του φετινή ήττα. 

Η ομάδα του Γιώργου Λαγούδη πήρε σημαντικό προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, όταν προηγήθηκε 2-0 με τέρματα των Πέκων(30') και Μπόγρη(35'). 

Οι φιλιξενούμενοι στο δεύτερο μέρος έβγαλαν αντίδραση και μείωσαν στο 54' με τον Μακρίδη. Νωρίτερα στο 48' είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους ο Πέκωφ.

Ο Αίας στη συνέχεια πήρε τα ηνία και πίεσε, χωρίς όμως να μπορέσει να διασπάσει την καλοστημένη άμυνα της Νίκαιας. Μάλιστα στο 85' οι Σαλαμίνιοι έμειναν με δέκα, καθώς αποβλήθηκε ο Δημακάκος για χτύπημα σε αντίπαλο. 

Οι γηπεδούχοι έδωσαν πανηγυρικό τόνο στη νίκη τους κάνοντας στο 95' το 3-1 με τον Πέκωφ. 

Διαιτήτευσε ο  Δαμιανάκης. 

ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ: Τερεκανίδης, Παπαδάτος, Βοργιάς (57’ Μελάς), Κουρούνης, Κατσικούρης, Πασαμιχάλης Γ., Πασαμιχάλης Στ. (88’ Ζαχαρίας), Κουράκος, Μπόγρης, Παπαδόπουλος (57’ Σταυράκογλου), Πεκώφ.

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Σαββάκης, Πλατέλας (46’ Λάτσκα), Δημακάκος, Ντελιλάι (62’ Παπαισιδώρου), Τζιόλας, Καλλικαντής, Μανωλιάς (76’ Λιάτος), Κοκλιώτης, Μακρίδης, Κοττάκης (86’ Παναγιωτόπουλος), Δάππας (46’ Ζέρβας).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35