social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γύρισε από το 0-2 στο 2-2 η Χαλκηδόνα με τον ΑΣ Δραπετσώνας

Γύρισε από το 0-2 στο 2-2 η Χαλκηδόνα με τον ΑΣ Δραπετσώνας

 Δεν μπόρεσε ο ΑΣ Δραπετσώνας να εκμεταλλευτεί το προβάσισμά του από το πρώτο μέρος, με τη Χαλκηδόνα να ισοφαρίζει σε 2-2 και τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς της ισοπαλίας μετά από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. 

Από ένα καλό ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες. 

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν στο πρώτο μέρος να πάρουν διπλό προβάδισμα με γκολ των Κούστα(21') και Φασιλή(35'). 

Όμως στην επανάληψη η Χαλκηδόνα αφυπνίστηκε και παρά την κούραση στα 120 λεπτά του Κυπέλλου πριν λίγες μέρες, έφερε το ματς στο 2-2 με τέρματα των Αυγέρη(πέναλτι 62') και Οικονομάκη(81').   

Η Χαλκηδόνα  διαμαρτύρεται στο διαιτητή Λαθύρη για τις λίγες καθυστερήσεις που κράτησε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς υποστηρίζει ότι στην αρχή της επανάληψης υπήρχαν πολλές διακοπές λόγω τραυματισμών παικτών της Δραπετσώνας. 

AO ΧΑΛΛΗΔΩΝ: Πνευματικός Κ., Μάνθος, Πνευματικός Ε.(72' Αθανασιάδης), Φέκος(46' Κούρτης), Μπουζάλη, Κατσάνης, Σουλιώτης(46' Γκέκα), Καρυτινός(46' Μανδαμαδιώτης), Τσαλίκης(63' Παναγιωτόπουλος), Αυγέρης, Οικονομάκης. 

ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Κοντοπίδης, Ζημινόπουλος, Αγγελόπουλος Α.(66 ' λ.τρ. Γουάτσοπ), Κούστας(54' λ.τρ. Μπρέγκου), Σκρελάι, Καρνέσης, Σέρι(82' Καρατσομπανάκης), Αγγελόπουλος Λ., Φασιλής(82' Κασιαβός), Φωτιάδης, Τσετσώνης(82' Νεοφώτιστος).  


Σχετικά άρθρα

Ελεύθερος από τον Περαμαϊκό η «μηχανή του γκολ» Δημήτρης Γεωργίου

Σπουδαία νίκη ο ΑΣ Ποντίων, 2-1 τον Ίκαρο Καλλιθέας

Αποχώρηση Χατζηαλέξη από τον Αίαντα Σαλαμίνας με ευχαριστίες!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35