social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

4χ4 οι Σαλαμινομάχοι, 4-0 τους Νέους Αστέρια Δραπετσώνας

4χ4 οι Σαλαμινομάχοι, 4-0 τους Νέους Αστέρια Δραπετσώνας

 Για ακόμα μια αγωνιστική οι Σαλαμινομάχοι επιβεβαίωσαν την πολύ καλή τους κατάσταση, καθώς πέτυχαν τέταρτη διαδοχική νίκη λυγίζοντνας με 4-0 τους Νέους Αστέρια Δραπετσώνας και συνεχίζουν να οδηγούν από την πρώτη θέση την κούρσα του πρωταθλήματος. 

Οι νησιώτες άνοιξαν το σκορ στο 22' με τον Ευαγγέλου, για να σημειώσουν ακόμα τρία γκολ στην επανάληψη με τους Ράμφο(75'), Ιλάνογλου(81') και Ασλάνι(86' πέναλτι- ανατροπή Τάνκα). 
Τα Αστέρια διαμαρτύρονται στο διαιτητή Μεπσίρη και στο βοηθό Σηφάκη για μη καταλογισμό πέναλτι στο 70' σε ανατροπή του Οστά Χασάν από τον γκολκίπερ Βουδούρη, ενώ ζητάνε και υπέρ τους φάουλ στο 74', λίγο πριν το δεύτερο γκολ των Σαλαμινομάχων.  

Καλός ο Μπεσίρης.

ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: Βουδούρης, Κούκης, Νομικός (78’ Καρκαλής), Στόικο (86’ Τσανόλε), Σαράτσι, Σιγάλας (65’ Ράμφος), Ασλάνι, Περράκης, Ιλάνογλου, Τάνκα, Ευαγγέλου (65’ Πέτσι).

ΑΣΤΕΡΙΑ: Τσαουλής, Κυριακάκης, Κέβιν (46’ Γεωργαλάς), Φίκο, Οικόνομι, Χαϊρεντίνι, Τσάπελης, Καραμάνης (76’ Κτενάς), Καρπούζης (62’ Τσέλα), Οστά Χασάν (62’ Νταλίπης), Χαζάλ.

 


Σχετικά άρθρα

Θέμα Soccerlive: Κατέθεσαν ένσταση οι Νέοι Αστέρια Δραπετσώνας κατά του ΑΟΑΔ

Ο πιστός στρατιώτης Μανώλης Ιωάννου παραμένει στον Αστέρα Νίκαιας

Μυθική ανατροπή οι Νέοι Αστέρια Δραπετσώνας και «ροντέο» το πρωτάθλημα, από 0-3 σε 4-3 τους Σαλαμινο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35