social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Άλωσε» τις Σιταποθήκες στο ντέρμπι κορυφής ο Αργοναύτης, 3-1 την ΑΕ Μ. Αετού Ολυμπιάδας

«Άλωσε» τις Σιταποθήκες στο ντέρμπι κορυφής ο Αργοναύτης, 3-1 την ΑΕ Μ. Αετού Ολυμπιάδας

Ο Αργοναύτης ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι κορυφής, καθώς επικράτησε στις Σιταποθήκες με 3-1 της ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας και πήρε πολύτιμο προβάδισμα στην κούρσα της ανόδου. 

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπα στο 35', για να ισοφαρίσει η ομάδα του Γιώργου Μελαμπιανάκη με τον Κουβάτσο στην αρχή της επανάληψης(46'). 

Το συγκρότημα του Τέλη Μελά πήρε μέτρα στη συνέχεια και πέτυχε τα γκολ της νίκης με τους Μιφτάρι(71') και Ζόνγκα(88'), ενώ είχε και χαμένο πέναλτι με τον Ράμα στο 75'(απέκρουσε ο Χρισροδουλάκος). 

Στο 89' σύμφωνα με το φύλλο αγώνος μετά την επίτυεξη του τρίτου τέρματος του Αργοναύτη, κατά τους πανηγυρισμούς εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο άγνωστοι χωρίς διακριτικά με αποτελέσμα ο διαιτητής Γιανναράκης να διακόψει το παιχνίδι για πέντε λεπτά, ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να απομακρυνθούν. Από αυτή την εξέλιξη αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ξυπολητάς, που απώθησε αντίπαλο. 
Διαιτήτευσε ο Γιανναράκης. 
ΑΕ Μ. ΑΕΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ: Χριστοδουλάκος, Μαρινάκης, Καρασάββας, Λαμπρόπουλος, Αβραμίδης, Καζάλας, Κουβάτσος(81' Πολίτης), Χάλαρης(71' Βρέντζος), Ζούγρης, Κανταρτζής(40' λ.τρ. Σταυριανός), Τσιάκος. 

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Τσιαβός, Κοντόπουλος(69' Χωριάτης), Μωχάμεντ, Μελάς, Ματάι, Μιφτάρι, Βοσινάκης, Ξυπολητάς, Τσέλα(69' Ζόνγκα), Ράμα, Μπα. 


Σχετικά άρθρα

Στο 89' ο Ποσειδών Χατζηκυριακείου 1-1 τον Αστέρα Κερατσινίου

Τέλος από τον Παννεαπολικό ο προπονητής Γιώργος Ματαθαίου

Δήλωσε «παρών» ο Φαληρικός, 2-1 την ισχυρή ΑΕ Μ. Αετού Ολυμπιάδας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35