social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Προελαύνει ο ΑΣ Κωφών, 3-0 στο Ρέντη τον ΑΟ Πειραιά

Προελαύνει ο ΑΣ Κωφών, 3-0 στο Ρέντη τον ΑΟ Πειραιά

 Την ανοδική του πορεία συνέχισε ο ΑΣ Κωφών, που έκαμψε στο Ρέντη με 3-0 τον ελλιπέστατο ΑΟ Πειραιά και πέτυχε την τρίτη διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα. 

Η ομάδα του Χρήστου Μελανιφίδη έπσασε την πολυπρόσωπη άμυνα των Καμινιωτών στην επανάληψη με τα γκολ των Γιαννούλα(60'), Σαριανίδη(71') και Αγουρσαλίδη(78'). 

Μεγάλη επιστροφή για τους νικητές η επανεμφάνιση του ηγετικού Γρηγόρη Τζεγιαννάκη μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του, ενώ μέσα στον Δεκέμβερη αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση κήλης για την πλήρη αποκατάστασή του. 
Σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Μπίνια έχει ο ΑΟ Πειραιάς, που φωνάζει κυρίως για ένα πέναλτι και ενώ το σκορ ήταν 0-0. 
ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Βορρίσης, Ριζόπουλος, Αγκαλίου, Αρβανίτης(75' Λαμπρόπουλος), Φεργαδιώτης(68' Ντάκουρης), Άγκο, Σαρτζετάκης, Μαντζαβίνος, Βάρσος, Ζέρο, Φώτος. 

ΑΣ ΚΩΦΩΝ: Γιαννούλης, Αλιάι, Μιχάλης, Λεωνιδόπουλος(80' Τζεγιαννάκης), Ζαχαρίας, Τοπίκογλου, Αθανασόπουλος(75' Τσιτουρίδης), Σαριανίδης(75' Μπερίκος), Σαλονικίδης(39' Γιαννούλας), Ζίου, Αγουρσαλίδης(80' Πόλλιας). 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35