social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στους «4» η Αμφιάλη- Μεγάλη πρόκριση στη Σαλαμίνα, 2-1 τον Αίαντα

Στους «4» η Αμφιάλη- Μεγάλη πρόκριση στη Σαλαμίνα, 2-1 τον Αίαντα

 Μετά από πολλά χρόνια η Αμφιάλη προρκίθηκε σε ημιτελική φάση Κυπέλλου Πειραιά.  Η ομάδα του Άρη Κακογιάννη επικράτησε μέσα στη Σαλαμίνα με 2-1 τον Αίαντα και θα αντιμετωπίσει στους «4» και θα αντιμετωπίσει μία εκ των Χαλκηδόνα και Εθνικού που παίζουν την άλλη Τετάρτη. 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο αποφασιστικά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα των Νιζάμη(40') και Σιάνου(52'). 

Ο Αίας το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Δάλλα στο 56'. 

Οι νικητές είχαν και δύο δοκάρια με τους Μπακοθανάση(4') και Επιτροπάκη(93'). 

Να σημειώσουμε ότι η Αμφιάλη τελευταία φορά που παρευρέθηκε σε τελικό ήταν το 1988, όπου είχε ηττηθεί με 1-0 από τον Ατρόμητο Πειραιά στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ έχει κατακτήσει τον νούμερο 2 τελικό στην ιστορία του θεσμού το 1973, όταν επικράτησε στο γήπεδο της Νίκαιας με 1-0 στην παράταση της Θύελλα Κορυδαλλού. 

Διαιτήτευσε ο Τζαγκαράκης. 

ΑΙΑΣ: Σαββάκης, Λάτσκα, Λιάτος(77' Αναγνωστόπουλος), Δημακάκος, Τζιόλης, Ευθυμιάτος(60' Σταφσουλάι), Δάλλας, Παπαϊσιδώρου, Ζέρβας, Κοκλιώτης, Καρνέσης(65' Παναγιωτόπουλος). 

ΑΜΦΙΑΛΗ: Παγώνης, Φυσαράκης(75' Ρετζέπης), Μπακοθανάσης, Φύπε, Τζωρτζάτος,  Πουρσανίδης(75' Νικολάου), Γεωργακάκης, Λοϊζίδης(65'Επιτροπάκης), Σιάνος, Μανγκαλατζίου(75' Γεωργακόπουλος), Νιζάμης. 


Σχετικά άρθρα

Εκκωφαντική επιστροφή του Αίαντα Σαλαμίνας, 6-0 τους Φιλάθλους

Μάτσης στον Καραβά

Θύρα 2 ΑΕ Μοσχάτου: «Το ποτήρι ξεχείλσε! Από εδώ και στο εξής θα φταίει μόνο η ΕΠΣΠ»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35