social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διπλό στο 90' ο ΑΣ Δραπετσώνας, 3-2 τον ΑΟΚ Φαλήρου

Διπλό στο 90' ο ΑΣ Δραπετσώνας, 3-2 τον ΑΟΚ Φαλήρου

 Ένα συναρπαστικό παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι παρευρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής(3/12) στο γήπεδο των Τζιτζιφιών. Στο ντέρμπι των «νεοφώτιστων» ο ΑΣ Δραπετσώνας έφυγε νικητής επικρατώντας με 3-2 στο 90' σε ένα άκρως ανατρεπτικό ματς. 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ελευθεράκη στο 26', για να ισοφρίσει η Δραπετσώνα στο 33' με τον Σκρελάι. Ο ΑΟΚ Φαλήρου πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος, χάρη στο δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ελευθεράκη στο 36'. 

Στην επανάληψη η ομάδα του Μάκη Σαμιώτη ισοφάρισε με τον ηγετικό Κούστα στο 54', για να κάνει την ολική ανατροπή στο 90' με τον δεινό της σκόρερ Σκουλουδάκη και να πάρει μια υπερπολύτιμη νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι φιλιξενούμενοι είχαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες, εκ των οποίων και...έξι δοκάρια. 

Διαιτήτευσε ο Κακριδής. 
ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ: Αργυρόπουλος, Γεωργακόπουλος, Γιακασίκογλου (61’ Πρίφτι), Χαιρόπουλος, Καρανίκας (81’ Ξυριάς ), Νικόλα, Καλεντζάκης, Χατζής (58’ Μανουσογιαννάκης), Μαράκης, Ελευθεράκης, Ανδρέου (81’ Κωστίκος).

ΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Χατζηζαφειρίου, Ζημινόπουλος (60’ Τσετσώνης), Ροδάκης (62’ Σέρρι), Αγγελόπουλος, Κούστας, Καρνέσης, Μπρέγκου (60’ Νεοφώτιστος), Σκερλάι, Καρατσομπανάκης (60’ Σκουλουδάκης), Φωτιάδης (90’ Κρητικός), Γουάτσοπ.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ


Σχετικά άρθρα

Δύσκολα ο Θησέας 1-0 την ΑΕ Χατζηκυριακείου με λυτρωτή Γαμβριά

Οι Φίλαθλοι ξεκαθαρίζουν για το μέλλον τους

Χωρίς Γκόγκα αλλά με Μαούνη και φιλάθλους για τo θετικό αποτέλεσμα ο Ατρόμητος Πειραιά

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35