social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Γκρέμισε» τον Θησέα από την κορυφή ο Παννεαπολικός(2-1)

«Γκρέμισε» τον Θησέα από την κορυφή ο Παννεαπολικός(2-1)

 

Γράφει ο Θάνος Λογοθέτης 

 

Δυνατό και "σφικτό" παιχνίδι έγινε στο γήπεδο "Π. Νικολαΐδης" ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες που εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους κατά διαστήματα. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με εξαίρεση ένα ξαφνικό σουτ του Ψωΐνου για τους φιλοξενούμενους στο 26' που έφυγε σύριζα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του γκολκίπερ Τσίλη, και ένα σουτ του Μούλα για τους γηπεδούχους έξω από την περιοχή που σημάδεψε την ρίζα της αριστερής κάθετης δοκού του τερματοφύλακα Γιαννακουδάκη! Στο Β' ημίχρονο είδαμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο με δυνατές μονομαχίες εκατέρωθεν. Στο 55' ο ΘΗΣΕΑΣ άγγιξε το γκολ με τον Κουτσονικόλα, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό σε υποδειγματική αντεπίθεση οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κωνσταντινίδη που πλάσαρε ιδανικά και έγραψε το 1-0 μέσα σε πανηγυρισμούς... Στο 67' άλλαξαν οι ισορροπίες του αγώνα όταν αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Συσκαμάνης του ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΥ σε μια χρονική περίοδο που το παιχνίδι εκτραχύνθηκε, και στο 73' ο ΘΗΣΕΑΣ ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ψωΐνου που σφυρίχθηκε σε ανατροπή του ίδιου μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων. Η επόμενη πολύ μεγάλη ευκαιρία ήταν στο 84' όταν ο Ρενιέρης των γηπεδούχων επιχείρησε μπάσιμο από δεξιά και σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Γιαννακουδάκη. Όμως στο 86' ο ίδιος παίκτης έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων και έγραψε το 2-1 μπαίνοντας με την μπάλα στα δίχτυα! Στο 98' ο Ψωΐνος έφτασε κοντά στην ισοφάριση αλλά οι αμυντικοί έδιωξαν την μπάλα πάνω στην γραμμή και στο επόμενο λεπτό ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του αγώνα που βρήκε τους ανθρώπους του ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΥ να πανηγυρίζουν μια εξαιρετικά σημαντική επιτυχία!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ (Σταύρος Παπαπαναγιώτου): Τσίλης, Μούλα (99' Κοκκοκύρης), Συσκαμάνης, Ανδρικάκης, Τσιριγώτης (78' Νομικός), Βουμβάκης, Τζαραντάντ, Χατζηανδρέου, Κωνσταντινίδης, Ρενιέρης, Ταρταράϊ (98' Καπλανίδης).

ΘΗΣΕΑΣ (Μανώλης Πράσινος): Γιαννακουδάκης, Αναγνώστου, Λιανόπουλος, Καραμέτσης, Κουτσονικόλας (87' Σπυριδάκης), Ούγκρης (87' Παπαφώτης), Γαμβριάς, Χαιρέτας Δ. (60' Βλαχουτσάκος), Χαραλάμπους, Ψωΐνος, Αγγειάδης (95' Μουστάκης) Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Αρίσταρχος Μαμσάκος με βοηθούς τους Χρήστο Μπόλλα και Σωτήρη Παπαδάμ, ενώ παρατηρητής του αγώνα ήταν ο κύριος Γιάννης Αντωνόπουλος και γιατρός ο Αλέξανδρος Τζαραντάντ...


Σχετικά άρθρα

Γύρισε ο Αίας Σαλαμίνας το ματς με Χατζή, 3-1 την ΑΕ Νίκαιας

Στις 4/9 η κλήρωση του Κυπέλλου Πειραιά- Αλλαγές σε πλέι οφ και πλέι άουτ

Το πρόγραμμα της Β' φάσης του Κυπέλλου Πειραιά(16-17/9)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35