social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα Soccerlive: Παραίτηση Χρ. Μελανιφίδη από τον ΑΣ Κωφών

Θέμα Soccerlive: Παραίτηση Χρ. Μελανιφίδη από τον ΑΣ Κωφών

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του ΑΣ Κωφών υπέβαλε στη διοίκηση της ομάδας ο προπονητής Χρήστος Μελανιφίδης, η οποία έγινε και δεκτή. 

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του σωματείου: 

«Παραιτήθηκε ο Μελανιφίδης για προσωπικούς του λόγους και η διοίκηση την έκανε δεκτή. Ευχαριστούμε πολύ τον κόουτς Μελανιφίδη για όσα προσέφερε στην ομάδα μας αυτά τα 2.5 χρόνια τα οποία ήταν πάρα πολλά με σταθμό την περσινή ξέφρενη πορεία μας με 22 νίκες σε 22 παιχνίδια σπάζοντας όλα τα ρεκόρ κ οδηγώντας τον σύλλογο για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Β κατηγορία. Ένας άνθρωπος με ήθος και αξίες επέλεξε να χωρίσουν οι δρόμοι μας μέσα σε άκρως φιλικό κλίμα για λόγους προσωπικούς!! Του ευχόμαστε από το ΔΣ καλή τύχη σε ότι και να κάνει από δω και στο εξής να έχει υγεία και εις το επανιδείν θα είσαι πάντα ένας από εμάς!! Τελειώνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς και τον κύριο Γιάννη Μανδρέκα που βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα μας με την παρουσία του καθώς ο κόουτς είχε μια περιπέτεια με την υγεία του και έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργείο και θα έλειπε για καποιο διάστημα από τους αγωνιστικούς χώρους!!». 

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα ο νέος τεχνικός που θα καθοδηγήσει τον ΑΣ Κωφών από το νέο έτος. 

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35