social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο εμβληματικός Γρηγόρης Τζεγιαννάκης

«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο εμβληματικός Γρηγόρης Τζεγιαννάκης

 Μετά από μια σπουδαία καριέρα στα πειραϊκά γήπεδα ο εμβληματικός στόπερ Γρηγόρης Τζεγιαννάκης πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. 

Ακολουθεί η προσωπική του συγκινιτική ανάρτηση: 

"Αναμφίβολα είναι η πιο δύσκολη απόφαση που εχω πάρει στην ζωή μου η συγκεκριμένη.
Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και η πίστη μου ότι μπορώ να συνεχίσω να αγωνίζομαι κάτω από αντίξοες συνθήκες ήταν ενάντια στην πραγματικότητα.
Δεν αισθάνομαι πλέον χαρά παίζοντας ποδόσφαιρο, αισθάνομαι μόνο πόνους κάθε φορά που τελειώνει ένας αγώνας. Το σώμα μου δεν ανταποκρίνεται καλά και στην ηλικία των 40ετών είναι πλέον πολύ δύσκολο να επανέρχεται κάθε φορά στα φυσιολογικά του, έχοντας περάσει κ δύσκολες καταστάσεις η υγεία μου ειδικά τα τελευταία χρόνια..χωρίς ωστόσο να το βάζω κάτω!!
Επίσης η επερχόμενη επέμβαση που πλησιάζει αρχές Γενάρη της οποίας η αποκατάσταση θα είναι χρονοβόρα με έκανε όντας η τελευταία μου χρονιά ηλικιακά να τα βάλω κάτω..
Έτσι λοιπόν αποφάσισα πως σήμερα σχεδόν στα μισά του πρωταθλήματος έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για εμένα κ πως είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσω ένα τέλος στην ποδοσφαιρική μου πορεία!!
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους συμπαίκτες μου τον προπονητή μου τον πρόεδρο καθώς κ ολόκληρο το ΔΣ του ΑΣ ΚΩΦΩΝ!!
Πρώτα ο Θεός θα βρίσκομαι από διαφορετικό πόστο μέσα στο ποδόσφαιρο!!!
Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ επίσης σε όλους τους συμπαίκτες που είχα όλα αυτά τα χρόνια..αντιπάλους...όλους τους προπονητές μου... προέδρους...παράγοντες..διαιτητές.. δημοσιογράφους ΟΛΟΥΣ!!!
Μα πάνω απ' όλα ευχαριστώ που κέρδισα τον σεβασμό σας!!!
27 χρόνια στον χώρο έκανα εκατοντάδες φίλους που είναι το πιο σημαντικό κ το μόνο που έχει αξία!!!"
 
Papoutsia.jpg

Σχετικά άρθρα

Η θέση του Αστέρα Νίκαιας για την ένσταση κατά του Πανφαληρικού

Τα διαρκείας της ΑΕ Περάματος

Πέρασε από το Μοσχάτο ο Σαρωνικός Αίγινας, 2-1 την αξιόμαχη ΑΕΜ

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35