social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο ΑΟ Πειραιάς, 4-2 την ΑΕ Περάματος

Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο ΑΟ Πειραιάς, 4-2 την ΑΕ Περάματος

Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο ΑΟ Πειραιάς. Οι Καμνιώτες με τον Γιάννη Πρίφτη στον πάγκο τους έβγαλαν ψυχή σε έναν αγώνα που ήταν τελικός για εκείνους και με παθιασμένη εμφάνιση επικράτησαν θριαμβευτικά με 4-2 επί της ΑΕ Περάματος, που αγνοεί μέσα στο 2024 τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές...

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένα από την αρχή στο ματς και προηγήθηκαν 3-0 με τέρματα των Βάρσου(32'), Χατζηδημητρίου(70') και Ζέρο(74'). 

Η Ένωση άργησε να «ξυπνήσει» και προσπάθησε να κάνει μια επική ανατροπή, μειώνοντας σε 3-2 με δύο πέναλτι του Μαντινιώτη(77', 81'). 

Όμως ο ΑΟ Πειραιάς σφράγισε στο 91' τη νίκη του με πέναλτι επίσης του Βάρσου, που σκόραρε για δεύτερη φορά και οι Καμινιώτες δήλωσαν ένα δυναμικό παρών στην υπόθεση παραμονή.

Διαιτήτευσε ο Πουλόπουλος Α. 
ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Πέπα, Ριζόπουλος, Μανζταβίνος, Αρβανίτης, Φεργαδιώτης(60' Μανιάτης), Μπάσο, Φώτος, Κοντούρη, Βάρσος, Ζέρο, Μανιατάκης(60' Χατζηδημητρίου).

ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Ρούσαλης, Παπαγιάννης(72' Κεφαλίδης), Ξηρός(38' Ζαχαρόγλου), Καραταράκης, Ρουσσίδης, Μπινιχάκης, Μαρκόπουλος(46' Χαραμής), Σαΐντ, Φλέγγας, Μαντινιώτης, Παλαιολόγος. 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35