social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θρίαμβος για τον Αίαντα στη «ναυμαχία» της Σαλαμίνας, 6-1 τον Αμπελακιακό

Θρίαμβος για τον Αίαντα στη «ναυμαχία» της Σαλαμίνας, 6-1 τον Αμπελακιακό

 Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρψε το σαλαμινιώτικο ντέρμπι ο Αίας Σαλαμίνας. Η ομάδα του Χρήστου Τάσση σάρωσε μρ 6-1 τον γειτονικό Αμπελακιακό και πάει με άγριες διαθέσεις την επόμενη βδομάδα να υποδεχθεί το Κερατσίνι στο απόλυτο ντέρμπι τίτλου. 

Ο Αίας φάνηκε από το πρώτο λεπτό πιο αποφασιαστικός και έχοντας σε πολύ μεγάλη μέρα τον Χατζή που πέτυχε τέσσερα γκολ έφτασε σε αυτό το πολύ μεγάλο αποτέλεσμα. 

Στο 17' ο Αίας προηγήθηκε με πλασέ του Χατζή, για να διπλασιάσει στο 28' ο Τζιόλας με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Δημακάκου. Λίγο πριν το ημίχρονο στο 44' νέο πλασέ του Χατζή απέκρουσε σωτήρια ο Καρνέσης. 

Στην επανάληψη ο Αμπελακιακός είχε το δικό του καλό διάστημα στο πρώγτο δεκάλεπτο. Στο 54' απείλησε με τον Ντόνε, που απέκρουσε ο Σαββάκης σε κόρνερ. Από αυτό το κόρνερ που εκτέλεσε ο Σαρηγιάννης, ο Μπέκα μείωσε στο 55' με κεφαλιά σε 1-2, για να ακολουθήσει στη συνέχεια ένας μονόλογος του Αίαντα. 

Ο Χατζής σημείωσε ακόμα τρία τέρματα, εκ των οποίων τα δύο άκρως εντυπωσιακά(59', 62', 90' από 40 μέτρα), ενώ στο «χορό» των γκολ συμμετείχε και ο Κοκλιώτης(78'). 
Διαιτήτευσε ο Τραϊφόρος. 

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ: Καρνέσης, Μπασάι, Ραπατζίκος, Χουχουλής(34' λ.τρ. Ντόνε), Σγούρδας(74' Χαλούλος), Μπούτσης(82' Ουζούνι), Κουπετώρης, Συψάς(34' Ζότο), Μπέκα(82' Ρισβάνης), Σαρηγιάννης, Μουρελάτος. 
ΑΙΑΣ: Σαββάκης, Παπαϊσιδώρου, Τζαβάρας, Δημακάκος, Τζιόλας, Παπασταύρος(74' Κοκλιώτης), Σταφσουλάι(85' Καρνέσης), Δάλλας(63' Λάσκα), Ζέρβας(85' Λιάτος), Μπιλίμπασι, Χατζής. 
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Σχετικά άρθρα

Πέρασε τρίτος ο Παννεαπολικός, 4-2 τον Προφήτη Ηλία

Γύρισε ο Αίας Σαλαμίνας το ματς με Χατζή, 3-1 την ΑΕ Νίκαιας

Συνεχίζει στην ΑΕ Χατζηκυριακείου ο Τεβζάτζε

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35