social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε από τις Σιταποθήκες η Χαλκηδόνα, 2-0 τον Άρη Αμφιάλης που «φωνάζει» για τη διαιτησία

Πέρασε από τις Σιταποθήκες η Χαλκηδόνα, 2-0 τον Άρη Αμφιάλης που «φωνάζει» για τη διαιτησία

 Από τη δύσκολη έδρα του Άρη Αμφιάλης πέρασε η Χαλκηδόνα, που κατέβαλε με 2-0 τον Άρη Αμφιάλης και επέστρεψε στις νίκες ανεβαίνοντας και βαθμολογικά. 

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 10' με πέναλτι του Καρυτινού, ο οποίος μαζί με τον Κούρτη ήταν από τους πρωταγωνιστές της σημερινή επικράτησης της Χαλκηδόνας. Για τη φάση του πέναλτι διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι. 

Στο 34' ο Άρης «φωνάζει» για γκολ που πέτυχε με τον Σκαραμάγκο, αλλά ο διαιτητής Τζαγκαράκης θεώρησε ότι η μπάλα δεν έχει περάσει τη γραμμή. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια με τους Σκαραμάγκο και Κρεββατά, με τον τελευταίο να αποβάλεται στο 54' σε μια φάση που πάλι οι γηπεδούχοι έχουν έντονα παράπονα για την απόφαση του ρέφρι. 

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 62' ο Βοργιάς. 

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ: Πολυχρονόπουλος, Ζευγολατάκος(81' Καραβασιλείου), Γεωργιάδης, Βαζαίος Α., Βαζαίος Φ.(74' Σιφνάκης), Σάνκα, Γεωργιάδης(46' Καζαντζίδης), Μπαλόπητος, Κρεββατάς, Σκαραμάγκος, Κόκκας. 

ΑΟ ΧΑΛΚΗΔΩΝ: Θεοδωρούλας, Κούρτης, Πνευματικός, Μάνθος, Μπουζάλι, Αθανασιάδης, Κορτέσης(46' Οικονομάκης), Μανδαμαδιώτης(46' Ζαρκαδούλας Α.), Ζαρκαδούλας Λ.(46' Παναγιωτόπουλος), Καρυτινός, Κατσάνης(60' Βοργιάς). 


Σχετικά άρθρα

Θέμα Soccerlive: Λύθηκε η συνεργασία της ΑΕ Μοσχάτου με τον προπονητή Νώντα Οικονόμου

Η ΕΠΣ Πειραιά ενημερώνει για τους παρατηρητές- Κλειστά λόγω καύσωνα τα γραφεία

Σημαντική επιθετική ενίσχυση με Κακαράντζα ο Πανιώνιος Κερατσινίου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35