social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με πέναλτι στο 85' ο Αργοναύτης 3-2 τον Αστέρα Κερατσινίου

Με πέναλτι στο 85' ο Αργοναύτης 3-2 τον Αστέρα Κερατσινίου

 Δια πυρός και σιδήρου πέρασε από τη Χαραυγή ο πρωτοπόρος Αργοναύτης. Η ομάδα του Τέλη Μελά δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στον ψυχωμένο Αστέρα Κερατσινίου, καθώς είδε το γρήγορο διπλό του προβάδισμα να ισοφαρίζεται και με ένα πέναλτι στο 85' να επικρατεί τελικά με 3-2 και να πανηγυρίζει μια πολύ σημαντική νίκη στο δρόμο για την άνοδο. 
Οι Χατζηκυριακιώτες μόλις στο 10' είχαν προηγηθεί 2-0 με γκολ των Ράμα(5' πέναλτι) και Ζαχαρίου(10'). 

Ο Αστέρας στη συνέχεια βγήκε μπροστά και παίζοντας παθιασμένα έφτασε στην ισοφάριση με τα τέρματα των Μούκα(27') και Μαργαντίνι(60' κεφαλιά). Μάλιστα οι γηπεδούχοι κόντεψαν να φτάσουν στην ανατροπή χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με δοκάρι του Τσιρώνη στο 82'.

Η λύτρωση για τον Αργοναύτη ήρθε στο 85', όταν ο διαιτητής Κωνσταντόπουλος έδωσε πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Ράμα, ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα  από όλους. 

Παράπονα από τη διαιτησία του Κωνσταντόπουλου Κ. έχει ο Αστέρας και κυρίως για τη φάση του πέναλτι στο 85'...

ΑΣΤΕΡΑΣ: Νταούλλια, Σακίδης, Νόκα, Βασιλικός(84' Δεσύλλας), Δημητρακαρέας, Λάζο, Τσιρώνης, Βενέτη Ο., Μαργαντίνης, Τσουλή(62' Ρηνιώτης), Μούκας(57' Παναγιώτου). 
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Αθανασίου, Κοντόπουλος(46' Κατσουρής), Χωριάτης, Ξυπολητάς, Νταβέλης, Γλύκας, Βοσινάκης(90' Λάτσινος), Ζόνγκα(65' Μπα), Τσέλα(65' Μέρντα), Ράμα, Ζαχαρίου. 

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35