social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θρίαμβος για την ΑΕ Χατζηκυριακείου, 4-1 τον Προφήτη Ηλία

Θρίαμβος για την ΑΕ Χατζηκυριακείου, 4-1 τον Προφήτη Ηλία

Νίκη παραμονής πέτυχε η Αθλητική Ένωση Χατζηκυριακείου. Η ομάδα του Νίκου Διαμαντόπουλου υπέταξε τον Προφήτη Ηλία με το ευρύ 4-1 και ανήλθε σε θέση εκτός πλέι άουτ, κάνοντας ένα πολύ σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. 

Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος μπήκαν πολύ πιο δυνατά και βρέθηκαν να προηγηθούν 3-0 με δύο γκολ του Μπένου(12', 26' πέναλτι- ανατροπή Αλιάσι), και ένα του Καραμπάση(45'), βάζοντας γερά θεμέλια για τη νίκη. 

Στην επανάληψη ο Προφήτης Ηλίας προσπάθησε να αντιδράσει, μείωσε με τον Γκλουχ(61') και είχε δοκάρι με τον Μασρί(81'), αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω, με το Χατζηκυριάκειο να δίνει dιαστάσεις στο σκορ με το εντυπωσιακό γκολ του Μπαλτιμά στο 86' από μακρινή απόσταση. 

 Διαιτήτευε ο Δαμιανάκης. 
ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ: Κοκτσίδης, Παντελάτος( 46 Γκλού Χ), Μήλιος ( 90´ Βαρβαρήγος ), Φράγκος, Οξύνογλου Σ., Οξύνογλου Α. (80´ Μάρσι), Γκέζο, Μελαχροινός( 71´ Λάζαρις ), Γκλούχ, Εξακοΐδης( 90´ Σάλτσας), Σταμπόλης.

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ: Κιλμπασάνης, Διακογιάννης, Μαρουσάκης (74´ Παπαθέου), Τερζής Παλαιστίδης, Σαμουρίδης ( 77´ Αγάρας), Αλιάσι(66´ Κουγιουμτζής) Κριεμάδι (66´Μπαλτιμάς ) Μετρεβέλι ( 89 ´ Βέτσικας), Καραμπάσης, Μπένος.


Σχετικά άρθρα

Τον ανερχόμενο προπονητή Γιάννη Κούση «έκλεισε» η Χαλκηδόνα

Πέρασε από τη Χαραυγή ο Πειραϊκός, 3-0 τον Πήγασο Αγίου Διονυσίου

Θέμα Soccerlive: «Οργιάζει» μεταγραφικά ο Δίας Κορυδαλλού με επιστροφή Παύλου Βύρη

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35