social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τι ισχύει στην ένσταση της ΑΕ Μοσχάτου κατά της Ελλάδας Ποντίων

Τι ισχύει στην ένσταση της ΑΕ Μοσχάτου κατά της Ελλάδας Ποντίων

 

Η ΑΕ Μοσχάτου πήρε πολύτιμη νίκη σήμερα επί της Ελλάδας Ποντίων με 3-0  στην μάχη της παραμονής και των πλέι άουτ, όμως αυτό που κεντρίζει πλέον το ενδιαφέρον σε αυτή την αναμέτρηση είναι η ένσταση που κατέθεσαν οι Μοσχατιώτες, για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή. 

Πιο συγκεκριμένα, Η ΑΕΜ προχώρησε σε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή της Ελλάδας Ποντίων Νίλγκερ Μπάτσι, για το λόγο ότι έχει αγωνιστεί φέτος σε τρεις διαφορετικές ομάδες. 

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής φαίνεται στην αρχή της σεζόν και συγκεκριμένα 17/9/2023 να έχει παίξει σαν αλλαγή για  μόλις 11 λεπτά στον εκτός έδρας αγώνα του Αήττητου Σπάτων με τον Παλλαυρεωτικό στην πρεμιέρα της Α' ΕΠΣΑΝΑ, ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή τέλη Οκτώβρη σε ομάδα της Καρπάθου, για λογαριασμό του Ποσειδώνα Καρπάθου, όπου επίσης φαίνεται να έχει μέχρι τέλος Δεκεμβρίου κανονικά συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α' Δωδεκανήσου. 

Ακολούθησε η χειμερινή μεταγραφή του ποδοσφαιριστή το Γενάρη στην Ελλάδα Ποντίων, με την οποία έχει αγωνιστεί τόσο στο σημεινό ματς με την ΑΕΜ, αλλά και σε προηγούμενα παιχνίδια. 

Ως εκ τούτου, αν όλα τα παραπάνω επαληθευτούν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Πειραιά, η Ελλάδα Ποντίων κινδυνεύει να χάσει επιπλέον τρεις βαθμούς από την τρέχουσα βαθμολογία. 


Σχετικά άρθρα

Μαυράκης: «Αργά ή γρήγορα ο Περαμαϊκός θα επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες»

Η αποστολή του Μοσχάτου για το ματς με τον Πόρο

Ανανέωσε ο «Βράχος» Γιώργος Δαλέζιος στον Προφήτη Ηλία

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35