social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανατροπή στο 90' οι Νέοι Ευγενείας, 3-2 στο Ρέντη τους Λέοντες Καμινίων

Ανατροπή στο 90' οι Νέοι Ευγενείας, 3-2 στο Ρέντη τους Λέοντες Καμινίων

 Σε αρκετά δραματικό και επεισοδιακό παιχνίδι και με πολλές ανατροπές οι Νέοι Ευγενείας πήραν σπουδαίο διπλό στο Ρέντη λυγίζοντας με 3-2 τους Λέοντες Καμινίων και ελπίζουν ακόμα περισσότερο για την αποφυγή των πλέι άουτ. Αντίθετα οι Καμινιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φτάσουν στην κορυφή τους πρωτοπόρους Σαλαμινομάχους. 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 14' με πέναλτι του Συράκου(ανατροπή Κοζανίτη), αλλά η ομάδα του Φώτη Πολίτη κατάφερε να γυρίσει το σκορ με τους Κεκάκο(42') και Καραγιάννη(65'). 

Το συγκρότημα του Δημήτρη Βουτσινά δεν το έβαλε κάτω και αφού ισοφάρισε στο 73' με το δεύτερο γκολ του Συράκου, «έκλεψε» τη νίκη στο 90' με λυρτωτή τον Κάρλε. Στη φάση του τρίτου γκολ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή Παρισσόπουλο ότι είχε γίνει επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα Βλαχάκη, με τον τελευταίο μάλιστα να αποβάλλεται μετά από έντονη διαμαρτυρία. 

Σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Παρισσόπουλου έχουν οι Λέοντες, οι οποίοι ζητήσανε και πέναλτι στο 70' σε ανατροπή του Μίτρε. 
ΛΕΟΝΤΕΣ: Βλαχάκης, Μαραγκός, Μιχαηλίδης, Αζέρ (32' λ.τρ. Κωνσταντάρας), Σκούρτης, Διαμαντόπουλος, Καραγιάννης (75' Μπακέλας), Τσάτσης (75' Κουτσόγιωργας), Κεκάκος, Μίτρε, Αλεξέλης (80' Ζούβελος).

ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ: Σκυλλάς, Σπυριδάκης, Αράπης, Αναστασίου Δ., Κάρλε, Μουρελάτος, Δέρδας(43' Κοζανίτης, 71' Αδαμακόπουλος), Αναστασίου Γ., Συρτάκος, Κουρπάς, Ρενάτο. 


Σχετικά άρθρα

Ο Αστέρας Κερατσινίου συγχαίρει τους διαιτητές Αργολίδος

Χωρίς «φρένα» το Κερατσίνι, 3-0 εκτός τον Παντζιτζιφιακό

Έκοψε την πίτα της η Ελλάς Ποντίων [pics]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35