social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ξύλο» και αποβολές στις Τζιτζιφιές, Παντζιτζιφιακός- Νέο Ικόνιο 4-2

«Ξύλο» και αποβολές στις Τζιτζιφιές, Παντζιτζιφιακός- Νέο Ικόνιο 4-2

 Σε ένα άκρως νευρικό ματς στις Τζιτζιφιές και χωρίς κανένα μάλιστα βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Παντζιτζιφιακός λύγισε με 4-2 το Νέο Ικόνιο, αλλά ο αγώνας στιγματίστηκε από τα σοβαρά επεισόδια που εξελίχθηκα προς το τέλος της συνάντησης.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος 3-0 με γκολ των Χρήστου(12', 38') και  Νικολόπουλου(44').  60' 

Οι Περαματιώτες μείωσαν με τον Θεοδώρου στο 55', για να κάνει στο 60' το 4-1 και πάλι ο Νικολόπουλος. Σε αυτή τη φάση διαμαρτυρήθηκε έντονα για οφσάιντ στον πρώτο βοηθό Παρισσόπουλο ο Χονδρουδάκης Π., ο οποίος αποβλήθηκε από το διαιτητή Αλατσάκη με δεύτερη κίτρινη. 

Οι φιλοξενούμενοι διαμόρφωσαν το τελικό 4-2 με το δελυτερο προσωπικό γκολ του στο 68'.  

Στο 90'και σύμφωνα με το φύλλο αγώνος δημιουργήθηκαν ένταση και βαριά επεισόδια ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων με κεφαλοκλειδώματα και σφαλιάρες, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον Παντζιτζιφιακόο Καρανάσος και από το Νέο Ικόνιο οι Σύρμας και Τριμήτσης.

Μετά τη λήξη του αγώνα και σύμφωνα πάντα με το φύλλο αγώνος που συνέταξε ο διαιτητής Αλατσάκης, φίλαθλοι του Νέου Ικονίου έσπασαν την εξωτερική πόρτα του χώρου των αποδυτηρίων των διαιτητών και κινήθηκαν απειλητικά προς τη διαιτητική τριάδα, η οποία πρόλαβε να μπει στα αποδυτήρια, χωρίς να τους συμβεί κάτι και κάλεσε την αστυνομία. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την επόμενη αγωνιστική το Νέο Ικόνιο υποδέχεται το πρωτοπόρο Κερατσίνι...

ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ: Κραβαρίτης, Μπινάτσης, Αδαμίδης(46' Γκερπίνης), Καρανάσος, Γιαννακόπουλος, Γκέκας, Χρήστου, Μήτσος, Μπαλαμπάνης(67' Πάπα), Νικολόπουλος, Τρίχας(67' Δάνας). 

ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ: Χιώτης, Θεοδώρου, Φρονιάδης, Σακάλογλου, Κόντζογλου(46'Τσιρίδης), Σύρμας, Γαλάνης(87' Τριμίτσης), Κοντογεώργης, Παπαϊωάννου(66' Ταλαμπέκος), Χονδρουδάκης Γ., Χονδρουδάκης Π.. 


Σχετικά άρθρα

Σημαντική ενίσχυση με Γκούμα η ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας

Ανώτερη η Χαραυγή πήρε την πρόκριση, 3-0 την Ελλάδα Ποντίων

Θύρα 2 ΑΕ Μοσχάτου: «Το ποτήρι ξεχείλσε! Από εδώ και στο εξής θα φταίει μόνο η ΕΠΣΠ»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35