social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ισόπαλοι 1-1 Αετός Κορυδαλλού και  Χαλκηδόνα

Ισόπαλοι 1-1 Αετός Κορυδαλλού και Χαλκηδόνα

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα σε Αετό Κορυδαλλού και Χαλκηδόνα(1-1).

Αρκετά δυνατό παιχνίδι από δύο πολύ καλές ομάδες. 

Η Χαλκηδόνα δεν εκμεταλλεύτηκε το πολύ καλό της πρώτο ημίχρονο για να πάρει μια καλή διαφορά. Μόλις στο 1' ο Μάνθος αστόχησε με κεφαλιά, για να προηγηθούν οι φιλοξενούμενοι στο  10'  με γκολ του Οικονομάκη, μετά από όμορφη κάθετη του Παναγιωτόπουλου. Τρία λεπτά αργότερα ο σκόρερ έχασε μοναδική ευκαιρία για να κάνει το 2-0. 

Στο 36' οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Καλύκα, τέρμα το οποίο όμως ακυρώθηκε για οφσάιντ, ενώ στο 13' είχαν δοκάρι από απευθείας κόρνερ του Ξενιτόπουλου. 

Ο Αετός στην επανάληψη πίεσε και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον μόνιμο σκόερ του τις τελευταίες αγωνιστικές Βασίλη Καλύκα στο 76', μετά από όμορφη ομαδική ενέργεια. Για αυτό το γκολ η Χαλκηδόνα διαμαρτυρήθηκε για οφσάιντ. 

Διαιτήτευσε ο Κακριδής. 

ΑΕΤΟΣ: Μανιάς, Γεωργιάδης(46' Μπουλιάρης), Ξενιτόπουλος, Καλαμάρας(46' Μάναλης), Τουρκοχωρίτης, Σιδηρόπουλος, Χύκα, Βερούσι, Καλύκας, Ταμπουρατζής(74' Βαμβακούσης), Μούχλας(63' Κοκολαντωνάκης). 

ΑΟ ΧΑΛΚΗΔΩΝ: Πνευματικός Κ., Βοργιάς(62' Κούρτης), Πνευματικός Ε., Μάνθος, Φέκος, Αθανασιάδης, Κορτέσης, Ζαρκαδούλας Α.(55' Μπουζάλι), Παναγιωτόπουλος(55' Καρυτινός), Μανδαμαδιώτης, Οικονομάκης(74' Ζαρκαδούλας Λ.). 


Σχετικά άρθρα

Επιστροφή Τερζίου στον Άρη Αμφιάλης- Ανανέωσε ο Βαλάκος

Δια χειρός Γαϊτανιού πρώτη νίκη η Δάφνη Ταμπουρίων, 3-2 την Αθηναϊκή

Περαμαϊκός: Ευχαριστούμε τους ανώνυμους φιλάθλους μας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35