social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πήρε «κεφάλι» στα μπαράζ παραμονής η ΑΕ Χατζηκυριακείου, εντυπωσιακό 3-0 επί του Αστέρα Νίκαιας

Πήρε «κεφάλι» στα μπαράζ παραμονής η ΑΕ Χατζηκυριακείου, εντυπωσιακό 3-0 επί του Αστέρα Νίκαιας

 

Με το δεξί μπήκε η ΑΕ Χατζηκυριακείου στα μπαράζ, καθώς μετά από μια άκρως πειστική εμφάνιση επικράτησε για την πρώτη αγωνιστική με το θριαμβευτικό 3-0 του Αστέρα Νίκαιας στη Χαραυγή και ανήλθε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όπου πλέον χρειάζεται υπό έναν βαθμό στον επόμενο αγώνα με τον Πανφαληρικό,  για να οριστικοποιήσει και μαθηματικά την παραμονή της στην Κατηγορία.

Όπως στο ματς του δευτέρου γύρου, οι τυπικά φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 1' με τον Μπένο, για να διπλάσιάσει στο 51' ο Καραμπάσης. Το τελικό σκορ για την ομάδα του Νίκου Διαμαντόπουλου έβαλε στο φινάλε του ματς ο Κουγιουμτζής με όμορφη ατομική ενέργεια. 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ: Ταταράκης, Τσικώνης, Κεφάλας, Λαζάκης, Τσιτούρας , Τσαρκατσόγλου, Χάλκος, Μανώλης ( 68´ Λάτσης ),Δρογγίτης ( 44´ Χατζηλάρης ), Στρουμπούλης ( 44´ Καραγιάννης), Ρόκκος (68´ Γεωργικόπουλος).

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ: Τσιάμης, Διακογιάννης, Καραγεωργόπουλος, Σαμπάνης, Παλαιστίδης, Σαμουρίδης, Αλιάσι ( 70´ Κουγιουμτζής) Κριεμάδι, Μπένος, Μπαλτιμάς ( 80´ Αγάρας ) Καραμπάσης.


Σχετικά άρθρα

Ισόπαλοι 1-1 Ίκαρος Καλλιθέας και ΑΕ Νίκαιας

Η τελετή λήξης των Ακαδημιών του Αίαντα Σαλαμίνας

Νικηφόρα πρεμιέρα η ΑΕ Μαύρου Αετού Ολυμπιάδας, 2-0 τον ΑΟ Πειραιά

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35