social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τέσσερις αποβολές και 1-1 ανάμεσα σε Άρη Αμφιάλης και Δία Κορυδαλλού

Τέσσερις αποβολές και 1-1 ανάμεσα σε Άρη Αμφιάλης και Δία Κορυδαλλού

Μια πραγματική «μάχη» πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Χαραυγής, καθώς Άρης Αμφιάλης και Δίας Κορυδαλλού τα έδωσαν όλα, σε ένα ματς που είχε τέσσερις αποβολές και το τελικό 1-1 κρατάει τα πάντα ρευστά στην υπόθεση παραμονή. 

Η ομάδα του Γιώργου Πράπα προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με τον Καριντζαΐδη. 

Στην επανάληψη ο Άρης ισοφάρισε με τον Κρεββατά στο 91, αλλά  έμεινε από νωρίς με εννιά παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν οι Μπαλόπητος(58' 2η κίτρινη) και Ζιώγας(63' κόκκινη). 

Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα ο Δίας έμεινε επίσης με εννιά, καθώς αποβλήθηκαν οι Μπουρογιαννόπουλος(75' 2η κίτρινη) και Πούλιας(89' κόκκινη). 

Ο Άρης είχε ευκαιρίες στην επανάληψη να πετύχε κι άλλο τέρμα, αλλά ο Δίας έχασε σπουδαία ευκαιρία να πάρει το ματς, όταν στο 92' είχε δοκάρι με τον Μακρή σε μια απίστευτη φάση διαρκείας. 

Διαιτήτευσε ο Λεμπέσης. 

ΑΡΗΣ: Πολυχρονόπουλος, Ζευγολατάκος, Γεωργιάδης, Βαζαίος Φ., Βαζαίος Α., Σάνκα, Σκαραμάγκος, Κλίνης(56' Ζιώγας), Κόκκας, Μπαλόπητος, Κρεββατάς. 

ΔΙΑΣ: Κατσικούρης Δ., Πέρδικας, Μπενέτος(84' Γουνάκης), Μπουρογιαννόπουλος, Καριντζαΐδης, Πούλιας, Σεραφειμίδης, Γεωργακόπουλος(84' Κοτούμπας), Αϊβατίδης(62' Καίσαρης), Δεληβασίλης, Ζαχαριάδης(46' Μακρής). 


Σχετικά άρθρα

Νέος προπονητής στον Πειραϊκό ο Παναγιώτης Βλαχογιάννης

Σταθερό προβάδισμα για τα πλέι οφ ο ΑΟ Καστέλλας, 4-1 τον Προμηθέα

Τέλος από τον Ερμή Κορυδαλλού ο Νίκος Μανικιώτης

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35