social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα Soccerlive: Οριστική διακοπή στο 88' το Παννεαπολικός- Νέοι Αστέρια Δραπετσώνας(2-2)

Θέμα Soccerlive: Οριστική διακοπή στο 88' το Παννεαπολικός- Νέοι Αστέρια Δραπετσώνας(2-2)

 
Ολημερίς το «χτίζανε», το βράδυ «γκρεμιζότανε» το παιχνίδι ανάμεσα σε Παννεαπολικό και Νέους Αστέρια Δραπετσώνας. Μια ανάμετρηση που έχει περάσει από «χίλια κύματα» με δύο διακοπές, ο διαιτητής Μαρινάκης διέκοψε τελικά οριστικά το ματς στο γήπεδο του Ρέντη στο 88' και ενώ το σκορ ήταν 2-2. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η πρώτη διακοπή έγινε στο 57', όταν η διαιτητική τριάδα αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, λόγω έντονης διαμαρτυρίας εκπροσώπου των Νέων Αστεριών Δραπετσώνας, ο οποίος απευθύνθηκε προς τον βοηθό Παρισσόπουλο, με το διαιτητή Μαρινάκη μάλιστα να καλεί και την αστνυομική δύναμη. 
Ο αγώνας ξεκίνησε εκ νέου μετά από μισή ώρα, με το σκορ στο 2-1 υπέρ του Παννεαπολικού, για να φτάσουμε στο 88', όπου οι Νέοι Αστέρια Δραπετωνάς έκαναν το 2-2,σε ένα σημείο που σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας εκείνη τη στιγμή ένα μπουκάλι έφυγε από την εξέδρα προς το μέρος του διαιτητή Παρισσόπουλου, αναγκάζοντας τον διαιτητή Μαρινάκη να αποχωρήσει πάλι από τον αγωνιστικό χώρο και να διακόπτει οριστικά την ανανέτρηση. 

Αυτή τη στιγμή συντάσσεται το φύλλο αγώνος, όπου θα έχουμε  και επίσημα τους λόγους της διακοπής... 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35