social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τι γράφει ο διαιτητής Μαρινάκης στο φύλλο αγώνος για τη διακοπή στο Παννεαπολικός- Νέοι Αστέρια Δραπετσώνας

Τι γράφει ο διαιτητής Μαρινάκης στο φύλλο αγώνος για τη διακοπή στο Παννεαπολικός- Νέοι Αστέρια Δραπετσώνας

 

Μετά από τέσσερις ώρες από την έναρξη του αγώνα, ολοκλήρωσε τη σύνταξη του φύλλου αγώνος ο διαιτητής Μαρινάκης στο γήπεδο του Ρέντη, ο οποίος διέκοψε οριστικά τον αγώνα ανάμεσα σε Παννεαπολικό και Νέους Αστέρια Δραπετσώνας στο 90' και ενώ το σκορ ήταν 2-2. 

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνος που συνέταξε, αναφέρει ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα ο εκπρόσωπος των Νέων Αστέριων Δραπετσώνας Π.Ζ. που ήταν στην εξέδρα εξύβριζε τον βοηθό Παρισσόπουλο. Μάλιστα ο ίδιος εκπρόσωπος συνέχισε και στο δεύτερο ημίχρονο να υβρίζει και με ρατσιστικές εκφράσεις «Γύφτε Πακιστανέ», με αποτέλεσμα στο58' ο διαιτητής να διακόψει προσωρινά τον αγώνα και να καλέσει αστυνομική δύναμη. Ο αγώνας συνεχίστηκε και στο 90' σύμφωνα πάντα με το φύλλο αγώνος ο βοηθός Παρισσόπουλος δέχθηκε ένα μπουκάλι στο κεφάλι από την πλευρά που ήταν φίλαθλοι των Νέων Αστεριών Δραπετσώνας με τον διαιτητή να διακόπτει αυτή τη φορά οριστικά τον αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 2-2. Στο φύλλο αγώνος επισυνάπτεται και ιατρική γνωμάτευση από τον ιατρό του αγώνα. 

Ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνος και τον ποδοσφαιριστή των Νέων Αστεριών Δραπετσώνας Οστά Χ., καθώς σύμφωνα πάντα με το φύλλο αγώνος, τον έφτυσε. 

Τον λόγο πλέον για την έκβαση της αναμέτρησης έχειη Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Πειραιά...


Σχετικά άρθρα

Στην επανάληψη οι Λέοντες Καμινίων απέκλεισαν με 3-1 τον Προμηθέα

Παραιτήθηκε από το Κερατσίνι ο Τάκης Τριανταφύλλου

Περαμαϊκός: Δυνατό τεστ με Παλαιό Φάληρο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35