social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έχασε ευκαιρία η Θύελλα Μοσχάτου, 1-1 με τον ΑΟΑΔ που καραδοκεί για έφεση...

Έχασε ευκαιρία η Θύελλα Μοσχάτου, 1-1 με τον ΑΟΑΔ που καραδοκεί για έφεση...

 Μεγάλη ευκαιρία για να ξεκινήσει από την πρώτη θέση των πλέι οφ έχασε η Θύελλα Μοσχάτου, καθώς έμεινε στο 1-1 με τον πολύ καλό ΑΟΑΔ και δεν εκμεταλλεύτηκε την ήττα των Λεόντων Καμινίων. Έτσι η ομάδα του Δημήτρη Νικολόπουλου θα μπει από τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ ανόδου, ενώ ο ΑΟΑΔ περιμένει την έκβαση της ένστασης από τους Νέους Αστέρια Δραπετσώνας, όπου πιθανότατα να προχωρήσει και σε έφεση της απόφασης...

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Παναγιώτη Παπαδόπουλου προηγήθηκε με τον Μπρέγκου στο 60', για να ισοφαρίσει η Θύελλα άμεσα στο 62' με τον Άντζια, ο οποίος μόλις είχε περάσει στο ματς σαν αλλαγή στο 61'. 

Διαιτήτευσε ο Γεωργόπουλος. Μετά τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε από τους φιλοξενούμενους ο Κορμπάκης για διαμαρτυρία. 
ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Γουσγουνέλης, Γιαουπλλάρι, Μπλούτσος, Σύρος(61' Άντζια), Πιτερός, Μαρλαφέκας(82' Παναγόπουλος), Νταής, Ευαγγέλου, Σταυράκογλου(59' Γρηγοριάδης), Κωνσταντάκος, Ταγής(82' Κομπογιάννης). 

ΑΟΑΔ: Παπαμιχαήλ, Τσιώλης, Γκέρτζος, Κόσκας, Αθανασίου(80' Ζερτίδης), Κορμπάκης, Κοντός, Νικολάου, Στεργιάδης(59' Κουάσον), Τραμουντάνας(61' Γκιουλάκης), Μπρέγκου. 


Σχετικά άρθρα

Έπιασε κορυφή και η ΑΕ Περάματος, 2-0 εκτός τον Ποσειδώνα Χατζηκυριακείου

«Πεντάσφαιρη» πρόκριση η Δραπετσώνα- 5-0 τον Ηρακλή Νίκαιας

Ανανέωση Προφήτη Ηλία με τον προπονητή Άγγελο Σκανάτοβιτς

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35