social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μπαντής: Να κάνουμε προπονήσεις στο μετρό και στα αστικά λεωφορεία…

Μπαντής: Να κάνουμε προπονήσεις στο μετρό και στα αστικά λεωφορεία…

Νέα αντίδραση υπήρξε από τον πρόεδρο του ΠΣΑΠ Γιώργο Μπαντή, αναφορικά με την αδιαφορία της πολιτείας για την επανεκκίνηση της Football League.

αναφέρει με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν στα διάφορα ομαδικά αθλήματα που γίνουν τεστ έχουν γίνει στο σύνολό τους 6.500 και έχουν βρεθεί μόλις 4 κρούσματα, θέλοντας να αντικρούσει με τα στοιχεία αυτά τη δήλωση του κ. Χαρδαλιά που υποστήριξε ότι ο αθλητισμός είναι μέσα στις τέσσερις μεγαλύτερες πηγές διασποράς του ιού.

Παράλληλα θέλοντας να θίξει τον συνωστισμό που υπάρχει στο μετρό και στα αστικά λεωφορεία σημειώνει ότι οι παίκτες των ομάδων της Football League είναι πρόθυμοι να προπονούνται εκεί αρκεί να τους δοθεί το “πράσινο φως”!

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Γ. Μπαντή έχει ως εξής:

  1. 500 τεστ από την 1η Ιανουαρίου μέχρι σήμερα σε μπάσκετ γυναικών, βόλεϊ γυναικών, πόλο ανδρών και γυναικών, χάντμπολ ανδρών και γυναικών. Αριθμός κρουσμάτων: 3.
  2. 000 τεστ στη Super League 2 από τον Δεκέμβριο του ’20 μέχρι σήμερα. Αριθμός κρουσμάτων: 1.

Σύμφωνα με τον κύριο Χαρδαλιά ο αθλητισμός είναι μέσα στις 4 μεγαλύτερες πηγές διασποράς του κορονοϊού!

Σας ενημερώνω πως οι ποδοσφαιριστές της Football League δεχόμαστε για την ασφάλεια μας, πάνω από όλα, να κάνουμε προπονήσεις μέσα στο μετρό της Αθήνας και στα αστικά λεωφορεία της επαρχίας.

ΥΓ. Μην ξεχνάτε πως υπάρχει και η ιστορική/διαχρονική άποψη πως ο μεγάλος Βασίλης Χατζηπαναγής μπορούσε να κάνει ντρίπλα μέσα σε τηλεφωνικό θάλαμο. Φανταστείτε λοιπόν τι θα μπορούσε να κάνει μέσα σε λεωφορείο!

πηγή: athlitiko.gr


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35