social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αιγάλεω: Ασταμάτητο μεταγραφικά Ι Πήρε και Μπάλλα -Μπάμπη

Αιγάλεω: Ασταμάτητο μεταγραφικά Ι Πήρε και Μπάλλα -Μπάμπη

Παναγιώτης Μπάλλας και Πάρης Μπάμπης αποτελούν τις επόμενες δυο μεταγραφές του Αιγάλεω.
Το δελτίο τύπου
 
Έναρξη συνεργασίας με Μπάλλα
Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Μπάλλα.
Ο Παναγιώτης Μπάλλας είναι γεννημένος στις 6 Δεκεμβρίου του 1993 στην Καρδίτσα και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και προηγούμενη ομάδα του ήταν η Αναγέννηση Καρδίτσας.
Με παραστάσεις και εμπειρία σε υψηλό επίπεδο, ο Παναγιώτης Μπάλλας αναμένεται να δώσει πολλές βοήθειες στην μεσαία γραμμή και να συμβάλει στα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο 29χρονος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Ελπίδας Καρδίτσας, ωστόσο το 2008 εντάχθηκε στις ακαδημίες του Ατρόμητου με τον οποίο αγωνίστηκε σε Super League, αλλά και στο Europa League. Το 2016 μετακόμισε στην Γερμανία και την Σόνενχοφ Γκρόσασπαχ, ενώ την επόμενη χρονιά επέστρεψε στην Ελλάδα φορώντας την φανέλα του Πανιωνίου στη Super League.
Επόμενος σταθμός της καριέρας του στην μεγάλη κατηγορία ήταν η ΑΕΛ την τριετία 2017-2020, ενώ την επόμενη σεζόν (2020-2021) αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Λάρισας.
Τα τελευταία 2 χρόνια αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας με την οποία είχε 26 συμμετοχές και 1 γκολ στη Super League 2.
Ο Παναγιώτης Μπάλλας είναι διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές μας ομάδες, «μετρώντας» 31 συνολικά συμμετοχές.
Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα.
 
Στο Αιγάλεω ο Μπάμπης
Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Πάρη Μπάμπη.
Ο Μπάμπης, είναι γεννημένος στις 17 Ιουλίου του 1999, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος, έχει πλούσιες εμπειρίες από Super League και Super League 2 και την περσινή χρονιά να αγωνίζεται σε Λαμία και Καλλιθέα.
Ο 24χρονος αμυντικός μέσος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της ΑΕΚ με την οποία το καλοκαίρι του 2018 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και αγωνίστηκε ως δανεικός σε Απόλλων Πόντου, Καλαμάτα, Πλατανιά και Απόλλων Λάρισας.
Με τους Θεσσαλούς το 2020-21 είχε 21 συμμετοχές και 1 γκολ στη Super League 2, ενώ την επόμενη σεζόν (2021-22) επέστρεψε στους «κιτρινόμαυρους» στελεχώνοντας την ΑΕΚ Β στη Super League 2 έχοντας 25 παιχνίδια και 1 γκολ.
Τον Ιούλιο του 2022 ανακοινώθηκε από τη Λαμία με την οποία αγωνίστηκε σε 5 παιχνίδια στη μεγάλη κατηγορία, ενώ τον Δεκέμβριο τον απέκτησε η Athens Kallithea FC μετρώντας 12 συμμετοχές στη Super League 2.
Καλωσορίζουμε τον Πάρη στην οικογένεια του Αιγάλεω και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35