social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τέλος ο Τσαφταριδης από το Αιγάλεω

Τέλος ο Τσαφταριδης από το Αιγάλεω

Δεν συνεχίζει στο Αιγάλεω ο ακραίος μπακ χαφ Γιώργος Τσαφταριδης.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έλυσε τη συνεργασία του με την ιστορική ομάδα και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Έχοντας διαγράψει αρκετά Καλή σεζόν τα τελευταία δύο χρόνια, ο Τσαφτα έχει ήδη ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με συλλόγους που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του και τις επόμενες μέρες θα δώσει την τελική του απάντηση.

Κατά την παρουσία του στην ιστορική ομάδα κατάφερε να κερδίσει την πρώτη χρονιά το πρωτάθλημα στη Γ Εθνική έχοντας ενεργό ρόλο που έπαιξε όλα τα παιχνίδιαε 10 ασίστ και 2 γκολ ενώ και πέρυσι είχε συμμετοχές στη football league πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις.

Μεταξύ άλλων ο χαρισματικός λαός έχει περάσει από Παναχαϊκή κατακτώντας επίσης πρωτάθλημα στην Γ Εθνική, Χαραυγιακό, Ιωνικό, Προοδευτική, Αστέρα Βάρης και πολλές αλλες ομάδες.

Ο ίδιος μάλιστα αποχαιρέτησε Το Αιγάλεω μέσω ανάρτησης στον προσωπικό λογαριασμό λέγοντας

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργαστήκαμε αυτά τα δυο χρόνια... όλους τους προπονητές και ιδιαίτερα τον κύριο Βασιλειάδη που με επέλεξε να έρθω στο Αιγάλεω τον κύριο Γιάννη και Άρη Παλτογλου που για μένα είναι κάτι παραπάνω από πρόεδρος... και βέβαια τον κόσμο που με αγκάλιασε και ήταν σε κάθε αγώνα ο δωδέκατος παίκτης... εύχομαι ότι καλύτερο μέσα από την καρδιά μου!!! Η κατηγορία είναι μικρή για το Αιγάλεω!!!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35