social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πίτσος: Εκ των φαβορί για την άνοδο το Χαϊδάρι Ι Γνωρίζουμε τις δυσκολίες

Πίτσος: Εκ των φαβορί για την άνοδο το Χαϊδάρι Ι Γνωρίζουμε τις δυσκολίες

Χωρίς τον Μάνο Κασσωτάκη που ταλαιπωρείται από τραυματισμό αλλά με καλή ψυχολογία θα ταξιδέψει σήμερα το βράδυ ακτοπλοϊκώς ο ΠΟΑ για τον αγώνα της Τετάρτης με το Χαϊδάρι στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής των μπαράζ κατάταξης της ΕΠΟ.

Οι πρασινοι μπορεί να φιγουράρουν στνη κορυφή του ομίλου με 10 βαθμούς, όμως δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμη την άνοδο, ενώ σε περίπτωση που κάνουν δυο ήττες ενδεχομένως, όσο παράξενο και εάν ακούγεται, να μείνουν εκτός τριάδας. 

Αυτό σημαίνει ότι το θετικό αποτέλεσμα αποτελεί αυτοσκοπό για τους πράσινους στην προσπάθεια που κάνουν για να πάρουν το ένα από τα τρια προνομιούχα εισιτήρια.

Αναφερόμενος στον αγώνα με δηλώσεις του στο soccerlive.gr ο προπονητής, Μηνάς Πίτσος σχολίασε:

"Πιστεύω ότι παίζουμε με μια ομάδα που έχει κοινό στόχο με εμάς. Το Χαϊδάρι από την αρχή της διαδικασίας ήταν εκ των φαβορί για την άνοδο όπως και εμείς με τον Ατρόμητο Πειραιά. 

Για εμάς σίγουρα το μεγάλο μας παράπονο είναι ότι παίξαμε εντός έδρας τα ματς με τις Κρητικές ομάδες και σίγουρα αυτό είναι ένα μειονέκτημα για εμάς. Από εκεί και πέρα, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τουλάχιστουν ένα βαθμό στα δυο τελευταία ματς που πιστεύουμε ότι θα δώσει την άνοδο στην ομάδα. Ίσως με συνδυασμό αποτελεσμάτων μας κάνει και η ισοπαλία όμως θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το μέγιστο των βαθμών. Το Χαϊδάρι παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο, έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές όπως έχουμε και εμείς και αυτό ανεβάζει το δείκτη δυσκολίας του αγώνα. Ελπίζουμε να γίνει ένα καλό ματς που θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος και ελπίζουμε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων η διαιτησία". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35