social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Όλα μηδέν στο Χαϊδάρι με κερδισμένο τον Ατσαλένιο!

Όλα μηδέν στο Χαϊδάρι με κερδισμένο τον Ατσαλένιο!

Ισόπαλο χωρίς τέρματα αναδείχθηκε το Χαϊδάρι στο ματς με τον ΠΟΑ, με την αγωνία να παίρνει παράταση

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΤΣΩΝΗ

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατσαλένιος είχε την υπεροχή, ενώ το Χαϊδάρι το μεγαλύτερο μέρος το πέρασε σε θέση άμυνας. Παρόλα αυτά αμφότερες οι ομάδες είχαν τις φάσεις τους. Το πρώτο σουτ και το πρώτο κόρνερ στο παιχνίδι ήταν για τους φιλοξενούμενους με τον Παπασπύρου, ενώ στο 17' ο ίδιος παίκτης επιχείρησε για δεύτερη φορά μακρινό σουτ του οποίου η κατάληξη ήταν άουτ. Στο 22' το Χαϊδάρι είχε την πρώτη του φάση από στημένο. Ο Παληγεώργος εκτέλεσε απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή, και ο Ρουμπάκης κατέγραψε την πρώτη του απόκρουση στο παιχνίδι. Δευτερόλεπτα μετά, ο Παληγεώργος νίκησε άπαντες στον αέρα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, όμως η καρφωτή του κεφάλια πέρασε άουτ. Στο 34ο λεπτό ο Κερμενίδης είδε το τεχνικό σουτ που επιχειρησε εκτός περιοχής να περνάει άουτ, ενώ κοινή κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Παπασπύρου λίγο μετά. Στο 43' ο Παληγεώργος σούταρε μέσα από την περιοχή, όμως ο Ρουμπάκης μπλόκαρε εύκολα. Ο Ατσαλένιος όπως είχε την πρώτη, είχε και την τελευταία φάση του πρώτου μισού. Σέντρα Κερμενίδη στο δεύτερο δοκάρι, κεφάλια Καιμακαμούδη, λίγο άουτ, και ημίχρονο.

Μετά την ανάπαυλα η πρώτη στιγμή ανήκε στο Χαϊδάρι, από τη σέντρα του Παληγεώργου, ο Κατσάρας πήρε την κεφάλια κι έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 51' το Χαϊδάρι έχασε κι άλλη ευκαιρία. Ξανά ο Κατσάρας βρέθηκε στο προσκήνιο, καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ του Καλογερόπουλου από δεξιά, πήρε την κεφαλιά όμως αστόχησε εκ νέου. Στο 54' ήρθε η πρώτη στιγμή για τον Ατσαλένιο στο δεύτερο μέρος. Ο Κεφαλούκος επωφελήθηκε από τις κόντρες, έκανε το σουτ, όμως η μπάλα κατέληξε σε αμυντικό κι έφυγε κόρνερ. Στο 58' η σέντρα του Ρουμπάκη στο δεύτερο δοκάρι βρήκε τον Κερμενίδη, όμως το γύρισμά του βρήκε απάντηση στον Καλαματιανό που μπλόκαρε. Λίγα λεπτά μετά και πιο συγκεκριμένα στο 60' το Χαϊδάρι έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Ο Τζανιδάκης πραγματοποίησε μακρινό σουτ, ο Ρουμπάκης έκανε ασταθή επέμβαση και ο Μάκρας δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντινή απόσταση με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα. Στη συνέχεια ένα σουτ του Αρμόα από πλευράς φιλοξενούμενων έφυγε άουτ, ενώ στο 82' το σουτ του Παληγεώργου μπλόκαρε δίχως πρόβλημα ο Ρουμπάκης. Η τελευταία φάση ήρθε στο 89'. Ο Γιαννακόπουλος πήρε την κεφάλια μετά από εκτέλεση κόρνερ όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Χαϊδάρι (Γιάννης Χλώρος): Καλαματιανός, Τζανιδάκης (61' Καμπεράι), Καλογερόπουλος, Ζίζηλας, Μπιταξής, Τσιούλος, Γιαννακόπουλος, Κατσάρας (61' Αντωνόπουλος), Παληγεώργος, Αποστολόπουλος, Γκρέμπι (56' Μάκρας)

 

Ατσαλένιος (Μηνάς Πίτσος): Ρουμπάκης, Νάτος, Δαμιανάκης, Λουμπάκης, Ρουμπάκης, Παπασπύρος (90' Βοργιάς), Κεφαλούκος, Καιμακαμούδης (78' Γιακουμάκης), Κερμενίδης, Αρμόα (71' Σφυρογιαννάκης), Ικεότσα

Διαιτητές: Καλορίζος (Φθιώτιδας), Γκούβας (Ανατ. Αττικής)/ Ξουρίδας (Ανατ. Αττικής)


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35